2021. október 16., szombat

Glamour-napok szerzeményei | 2021 ősz

A legutóbbi Glamour-napok alkalmával nem vettem túl sok mindent, a sminktermékek teljesen hidegen is hagytak. Egy ideje a drogériák közül már csak a Rossmann és a Müller vesz részt a kuponos napokon, úgyhogy a beszerzés legnagyobb része is innen van. 


Gyantacsíkokat évek óta már csak ilyenkor veszek, általában a Veet-től, amire mindig van 50%-os kupon, most éppen ezt a Pure változatot, legnagyobb elérhető kiszerelésben. Hasonlóképpen vagyok a dezodorokkal is, újravettem a Dove Care & Protect dezodort, amiről a legutóbbi kedvences bejegyzésben már esett szó, és ugyanebből a termékcsaládból vettem egy tusfürdőt is. Nemrég a szekrényből előkerült egy ősrégi Adidas Smooth tusfürdő, aminek még teljesen más volt a csomagolása, mint ennek, de az illatába teljesen beleszerettem – újra, mert sok évvel ezelőtt már használtam –, és szerencsére csak külsőleg újult meg. Ez egyébként egy radírozós tusfürdő, de nem annyira erőteljesen benne a szemcsék, hogy ne lehetne minden nap használni. 

A két, képen látható TRESemmé hővédő újdonság, ezelőtt még nem találkoztam velük, az egyik egy spray, a másik pedig balzsam vékonyszálú hajra, dúsító hatással. Ebből nem tudom, mit kellene érzékelni a gyakorlatban, de egyszer már kipróbáltam és nem tapasztaltam, hogy dúsítana. Időről időre visszatérek a Pantene hajápolókhoz, most egy 3 Minute Miracle Intensive Repair balzsamot vettem, ez a kedvenc termékcsaládom a márkától. A két Dontodent fogkefére nem volt semmilyen kupon, de mivel éppen Bónusz napok voltak a DM-ben, így 20x-os pont járt utánuk. 

Ti szoktatok még vásárolni a kuponos napok alkalmával?

1 megjegyzés:

  1. Én igen, de végül csak a Müllerben voltam. És ott is csak a vásárlás végösszegi kupont használtam fel, valahogy sminkterméket én sem vettem, inkább amik úgy kellettek éppen.

    VálaszTörlés