2021. február 28., vasárnap

Elfogytak #47

Az utóbbi hónapokban nem volt nagyon célom, hogy miből mennyit szeretnék elhasználni, egyszerűen csak fogyasztottam a dolgokat, de így is emberes adag jött össze mostanra. Sőt, jelenleg ott tartok, hogy már nincs is bontatlan tusfürdőm a fiókban, és használatban is mindössze kettő van, ami évek óta nem fordult elő.

A Bioderma Sensibio H2O micellás vízről, a Neutrogena Hydro Boost Water Gel hidratálóról és a Garnier Fructis szárazsamponról nem írnék bővebben, mivel többször találkozhattatok már velük nálam, imádom őket.

Good Molecules Instant Cleansing Balm: nagyon szerettem, szuperül lehozta a sminket, nem volt erős illata és könnyen le is lehetett mosni. Egyedül az nem tetszett benne, hogy kicsit darabosabb állaga volt annál, mint amit én szeretek egy sminklemosó balzsamnál.

Újravenném? Igen. 

Drunk Elephant TLC Framboos Glycolic Night Serum (mini): ez egy nagyon ütős hámlasztó, legalábbis én így éreztem, éppen ezért heti egynél többször nem is használtam. Elég ragacsos, mindenképpen kellett fölé valamilyen hidratálót használnom, mert önmagában a párnához is odaragadtam. A teljes kiszerelés iszonyatosan drága, biztos, hogy nem venném meg ennyiért, de kipróbálni jó volt.

Újravenném? Nem. 

Embryolisse Lait-Crème Concentrè hidratáló (mini): mindenki áradozik róla, ezért muszáj volt kipróbálnom. Nem rossz, de nekem tavasszal és nyáron biztosan túl sok lenne. Semmi extrát nem tapasztaltam, egynek jó volt.

Újravenném? Nem. 

TRESemmé Biotin + Repair 7 sampon: jó sokáig használtam ezt a flakont, és régen próbáltam már ennyire jó drogériás sampont. Szerettem az illatát, jól tisztított, nem szárított és nem is irritálta a fejbőrömet, igazából nem tudok rá rosszat mondani.  

Újravenném? Igen. 

Kiehl's Amino Acid sampon (mini): teljesen átlagos sampon, leginkább azt szerettem benne, hogy teljesen illatmentes, a teljes kiszerelés viszont hihetetlen drága. 

Újravenném? Nem.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein balzsam (mini): erről a balzsamról tényleg mindenki szuperlatívuszokban beszél az interneten, de az a helyzet, hogy az én hajammal semmi extrát nem csinált. Az illatát nem szerettem, szerencsére nem is maradt meg a hajban tartósan. 

Újravenném? Nem. 

Davines The Renaissance Circle pakolás: ez a kiszerelés körülbelül három alkalomra volt elég, és csodákat tesz. Nem tudom, hogyan, de gyakorlatilag kiegyenesítette a hajam mindenféle beszárítás nélkül, szimplán csak a levegőn száradva. Persze nem szögegyenesre, de látható volt az eredmény. Az illata nagyon furcsa, fűszeres, egyedül azt nem szeretem benne. 

Újravenném? Igen.

Briogeo Farewell Frizz Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème és Don't Despair, Repair! Strength + Moisture Leave-In Spray (mini): egy kalap alá veszem a két terméket, mert mindkettőnél ugyanazt tapasztaltam: elhasználgattam őket, de azt a pénzt nem érik meg, amennyibe a teljes kiszerelés kerül belőlük. A hővédő krémmel egyébként viszonylag elégedett voltam, mert tényleg segített könnyebbé tenni a hajvasalást, és ez a kis kiszerelés is hónapokig elég volt, de lehet találni hasonló termékeket olcsóbban is.

Újravenném? Nem. 

A tusfürdők közül a The Body Shop Cool Cucumber és Winter Jasmine illatokat emelném ki, sajnos ezek közül mindkettő limitált volt, illetve az Yves Rocher Midnight Berries bőrradír is ilyen – isteni volt az illata, de már nem kapható.

Az Emolium krémet még akkor vettem, amikor pár éve nyáron kijött az ekcéma a karomon, de azután végül kézkrémként használtam el. 


Smashbox Primerizer primer: a márka általam próbált primerei közül ezt szerettem a legjobban, de mostanában ez is túl glicerinesnek, szilikonosnak bizonyult az ízlésemnek. Nagyon kevés is elég belőle, mert jól terül, és könnyű túlzásba vinni, akkor pedig csak ül a bőr felszínén és sokáig nem szívódik be.

Újravenném? Talán.

tarte Base Tape primer: ennek kapcsán jöttem rá, hogy nem vagyok oda a kókuszos illatú termékekért...Tejes állagú, egynek elment, de nem ájultam el tőle, talán egy picit hidratált.

Újravenném? Nem. 

IsaDora Grand Volume Lash Color szempillaspirál  - 40 Blue Bliss: erről a spirálról 2017-ben készült több másik termékkel együtt írtam tesztet, úgyhogy meglehetősen sokáig tartogattam. Mostanra már eléggé beszáradt, azért válok meg tőle.

Újravenném? Talán.

AVON Euphoric szempillaspirál: csalódások között is említettem már, méghozzá azért, mert a festék nagyon száraz, olyan, mintha hónapokkal ezelőtt bontottam volna ki. Nem is tudtam elhasználni emiatt.

Újravenném? Nem. 

Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume szempillaspirál (mini): Amerikából hozta nekem egy barátnőm, mert külföldön teljesen odavan érte mindenki, amit egyébként értek is, mert tényleg szuper. Nagyon fekete, szépen dúsít és hosszít, és bár van spirál, amit jobban szeretek nála, nem bánom, hogy kipróbáltam.

Újravenném? Igen. 

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara szempillaspirál: látványos és dús pillákat lehet elérni vele, a fura, virágos illatával viszont nem sikerült megbarátkoznom.

Újravenném? Nem.

Colourpop BFF szempillaspirál - Plum and Get it: nagyon vágytam már egy bordós, lilás szempillaspirálra, és a hatását imádtam is, viszont sajnos elég gyorsan beszáradt, és hiába csepegtettem bele az Inglot Duraline-ból, az sem segített rajta igazán. Nem tudom, hogy csak egy selejtes darabot fogtam-e ki, vagy ez az árnyalat egyszerűen ilyen, mert a márka többi színes szempillaspiráljával egyébként soha nem volt gondom.

Újravenném? Talán.

Stila Glitter & Glow folyékony szemhéjfesték - Embellish (mini): szeretem ezeket a szemfestékeket, viszont elég gyorsan beszáradnak, és ez történt ezzel is. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy bármilyen szépek is, nem kísérletezem velük többet.

Újravenném? A fentiek miatt nem.

Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 Liner To Shadow - 013 Front Stage: én csak szemhéjtusként használtam, szemhéjfestékként sosem. Szép a színe, de kissé átlátszó, ezért többször is át kellett mennem rajta.

Újravenném? Talán.

Maybelline Brow Ultra Slim szemöldökceruza - Blond: örülök, hogy egyre több drogériás márka dob piacra ilyen extra vékony hegyű szemöldökceruzákat. Kellően krémes volt, de nem fogyott olyan gyorsan, mint például a Catrice Slim'matic, sőt, több hónapig használtam napi szinten. A tartósságával is elégedett voltam, illetve a színválaszték is tök jó szerintem.

Újravenném? Talán.

1 megjegyzés:

  1. Mennyi minden te jó ég. Alapvetően én nagyon minimalizáltam a termékeket amiket használok. Leszoktam a parfümös tusfürdőkről, a smink neszeszeremben is minden termékből egy található meg.
    Ne érts félre. Olyan jó olvasni, hogy mások miket használnak. Olyan érzés, mint mikor vendégségben vagy és titokban bekukkantasz a fürdőszobai szekrénybe. :D (remélem most nem kövez meg senki) :D

    VálaszTörlés