2021. február 20., szombat

Teszt | Maybelline Lash Sensational Sky High szempillaspirál

Régen tapasztaltam utoljára akkora felhajtást egy drogériás sminktermék körül, mint ami a Maybelline Lash Sensational Sky High szempillaspirálja körül van az elmúlt hetekben. Még azok az ismerőseim is megvették, akiket nem túlzottan érdekel a sminkelés, így természetesen én is "kötelességemnek" éreztem kipróbálni. 

A csomagolás hajaz a márka eredeti Lash Sensational szempillaspiráljára – ez nem csoda, hiszen ez annak az egyik változata a csomagolás szerint. Drogériás viszonylatban egyébként az egyik legjobbnak tartom a Lash Sensational spirált, számtalanszor újravásároltam már.


 A kefe gumis, a márka "Tower Flex" kefének nevezte el, mi annyit takar, hogy hosszúkás alakú és nagyon rugalmas, ezáltal minden szempillát elér. Könnyen tudok vele dolgozni, bár ez a hajlítható megoldás nem a kedvencem, és a hosszú kefével is érdemes vigyázni, nekem néhányszor sikerült összekennem magam vele. 

Hatás előtte és utána, egy rétegben. A szempilláimat használat előtt begöndörítettem.

Dúsítást és hosszítást is ígér, én ebből inkább utóbbit veszem észre, igazi lencsibaba szemeket lehet vele készíteni. Kicsit összetapasztja a pillákat, de csak annyira, amennyire a fenti képen is látható. A formula eléggé folyékony, ebben abszolút a sima Lash Sensational spirálra emlékeztet, viszont a Sky High keféje jóval kevesebb anyagot vesz fel. Tartós, nem pereg és nem is maszatolódik. A festék állítólag kis szálakat is tartalmaz – én ezt nem vettem észre –, és a termékleírás szerint könnyű lemosni. Ebben eléggé megoszlanak a vélemények, mert amíg én a Bioderma Sensibio H2O micellás vízzel könnyen el tudom távolítani, addig egyesek szerint meleg vízzel kellene áztatni, és csak utána jön le maradéktalanul sminklemosóval. Ugyanakkor olyat is olvastam, akinek szinte semmilyen lemosóval nem jön le.

Én Notinoról rendeltem, de a drogériákban is elérhető, viszont szinte mindenhol készlethiányos. Összesen 9,5 ml terméket tartalmaz és 2699 forintba kerül. 

Leginkább annak ajánlanám, akinek rövid és világos szempillája van, és kifejezetten hosszító hatású szempillaspirált keres. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése