2021. február 13., szombat

Kívánságlista #21 | Catrice/Essence tavaszi-nyári szortimentfrissítés 2021

Hamarosan a boltok polcaira kerülnek a Catrice és Essence újdonságai, így szokás szerint kiválogattam a számomra legérdekesebbnek tűnő termékeket a szortimentből. Ami feltűnt, hogy mindkét márka egyre jobban nyit a bőrápolás felé, ráadásul olyan népszerű hatóanyagok kerülnek az arcápoló termékeikbe, mint a niacinamid, PHA vagy a bakuchiol, ráadásul pénztárcabarát áron. 


Én személy szerint nem vagyok oda az olajos állagú szérumokért, a Catrice Skin Lovers Relax Stress-Defender szérum 5% squalane-nal viszont érdekel. Ugyanezt az összetevők tartalmazza a Catrice Hydro Overnight Mask is, amit éjszakára kell felkenni, és beszívódik, mint egy hidratáló. Az Essence is előrukkol egy koffeines szemkörnyékápolóval a Hello, Good Stuff! kollekció keretein belül, ami szintén érdekesnek hangzik, korábban még nem használtam ilyesmit. Ugyanebben a kollekcióban érkezik egy tejes állagú hidratáló kurkumával, ami azt ígéri, hogy könnyen beszívódik és sminkelni is jól lehet majd rá. Skin Lovin' Sensitive korrektort a nevéhez mérten érzékeny bőrre ajánlják, ami nem tartalmaz parfümöt, alkoholt, szilikont, parabént és ásványi olajat sem, és közepestől teljes fedésig építhető. 
Alapvetően nem annyira vagyok oda a Catrice sminkfixálóiért, mert hagynak egy fura réteget a bőrön, az új, mattító verziót viszont szerintem ki fogom próbálni, hátha bejön. A Clean ID High Cover Luminous Matte alapozó a "luminous matte" jelző miatt érdekes, csak azt remélem, hogy nincsenek benne csillámok. A Peach Origin Slim paletta színösszeállítása érdekes, már a korábbiakkal is szemeztem, ráadásul ennyi színért kicsit több mint 3000 forintot kérnek el. Az ajakra való termékek közül az Ultimate Stay Waterfresh Lip Tint jól hangzik, remélhetőleg elég tartós még a maszk alatt is. A színválasztéktól mondjuk nem vagyok elájulva, egy-két hidegebb árnyalatot elfogadtam volna még. 

Remélhetőleg minél előbb kikerülnek az újdonságok, de ha belefuttok valahol, ne habozzatok jelezni nekem kommentben, Facebookon vagy Instagramon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése