2020. május 27., szerda

Teszt | Huda Beauty Sapphire Obsessions szemhéjpúder paletta

Ezt a palettát még 2019 elején rendeltem, pontosabban Luca segített igen kedvező áron beszerezni Amerikából. Azóta már a zöld verziója is az enyém lett, de ezzel kapcsolatosan kapom a legtöbb kérdést, és az utóbbi szűk másfél évben bőven volt lehetőségem kitapasztalni, hogy mit tud. 



A csomagolás, bármilyen meglepő, de kartonból van, és annyira strapabíró, hogy fel sem tűnik. Bátran elvinném magammal bárhová, mivel a benne levő mágnes erősen zár, nem tudom elképzelni, hogy magától kinyílna egy neszesszerben. Van benne egy közepes méretű tükör is, ami nagyon praktikus.


színekbe első látásra beleszerettem, bár az az alsó matt sárga számomra is furcsa, szívesebben látnék helyette még egy kék árnyalatot. 5 fényes/csillámos és 4 matt szín található a palettában, és nincsenek benne nagyon világos árnyalatok, de ez nekem pont megfelel így. 
formulával vagyok a legkevésbé elégedett, mivel míg a fényes és csillámos árnyalatok szuperül pigmentáltak, a mattok hagynak maguk után némi kívánnivalót, főleg pigmentáltság tekintetében. Főleg a felső sor baloldali sötétkékje és a legalsó sor középső királykékje hajlamos foltosodni, a sárga pedig a leggyengébb mind közül. Ezeket satírozni is nehezebb, kell hozzá egy jó ecset. A középső sor középső és jobboldali árnyalata tele van csillámmal, ezért ezekhez nem árt egy csillám ragasztó, mert emiatt hajlamosak potyogni is. Személyes kedvencem a jobb oldalon a legfelső sorban található türkiz szín, azt is használom leggyakrabban.

A színminták alap nélkül, ujjal készültek, egy húzással:

Árnyalatok soronként balról jobbra, fentről lefelé


A márka állatkísérlet-mentes, és bár sok kilences palettája vegán is, de ez nem. 


A paletta összesen 10 gramm terméket tartalmaz, tehát egy szemhéjpúder kicsit több, mint 1 grammos. Legegyszerűbben Cult Beauty-ról vagy Feelunique-ról rendelhető meg, mindkét helyen 25 fontba (~ 9800 Ft) kerül. A hivatalos oldal is szállít Magyarországra, ott azonban az árra még rájön egy 21 dolláros DHL szállítási költség is - ebben már benne van a fizetendő áfa is -, emiatt jobban megéri európai webshopból rendelni. 

A hibái ellenére is én összességében elégedett vagyok ezzel a palettával, ha kékkel szeretnék sminkelni, akkor mindig ehhez nyúlok először, és tervezem, hogy a neon és pasztell változatokból is beszerzek párat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése