2020. május 10., vasárnap

Megbántam, hogy megvettem #15

Utoljára decemberben készítettem ilyen bejegyzést, és nagy meglepetésemre egészen mostanáig nem is nagyon került a kezembe olyasmi, ami annyira ne tetszett volna, hogy érdemes legyen megemlítenem. Most viszont kis időn belül több termék is csalódást okozott.
Állandó disclaimer: ezzel a poszttal továbbra sem a bemutatott márkákat szidom, hiszen minden cég termékpalettáján vannak olyan termékek, amik kicsit kevésbé sikerülnek jól, vagy nekem személy szerint nem válnak be - ezekről van szó ebben a sorozatban. Ha valami ezek közül a kedvenced, vagy neked bevált, akkor kérlek, ne vedd személyes sértésnek, mivel természetes, hogy különböző emberek különböző termékeket fognak szeretni. 


Girlz Only Nude szárazsampon: rengeteget kell belőle használni ahhoz, hogy egyáltalán legyen bármilyen hatása, ennek köszönhetően körülbelül négy használat után el is fogyott. Emellett az sem igaz, hogy nem hagy maga után fehér réteget, bár némi fésüléssel ez könnyen eltávolítható. 

Catrice Slim'matic Camouflage Stick - 005 very fair: elsősorban bőrhibákra vettem, mert praktikusnak tűnt ez a vékony stiftes kiszerelés, de sajnos egyáltalán nem működik rajtam. A legkisebb szárazságot is azonnal kiemeli, eldolgozás közben foltos lesz, és ha van rajtam alapozó, akkor azt is azonnal felszedi, mindegy, hogy ecsettel, szivaccsal vagy az ujjaimmal próbálom beledolgozni a bőrbe. 

Essence Stay 8H Matte folyékony rúzs - 06 To Be Fair: a színe nagyon szép, kissé lilás rózsaszín, az állaga pedig krémes, könnyen fel lehet vinni, és valóban teljesen le is mattul, viszont nem mutat szépen az ajkakon. Nagyon feltűnő a kontúr a rúzs és a saját ajkaim között, ami olyan hatást kell, mintha mindig erőteljesen körberajzoltam volna a szám. A tartóssága nagyjából rendben van, viszont egy evést már nem bír ki. 

tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 szempillaspirál (mini): sajnos két használat után bebizonyosodott, hogy nem nekem való. A formula túlságosan száraz, emiatt rétegezni szinte lehetetlen, ráadásul össze is tapasztja a pillákat, kis festékgöböket hagyva rajtuk. Egyébként szép fekete és rendkívül tartós, de sajnos egyáltalán nem tudtam vele szép eredményt elérni.

BIOBAZA Sun Therapy ajakbalzsam: sajnos rá kellett jönnöm, hogy nálam a méhviaszos ajakbalzsamok maximum átmeneti megoldásnak jók, valójában nem hidratálják az ajkaimat, csak hagynak rajta egy réteget, amitől hidratáltnak tűnik. Ennél is ezt tapasztaltam, egyedül a benne található fényvédő az, ami miatt használnám.

Ezek közül a termékek közül egyedül az Essence rúzzsal fogok tovább próbálkozni, a többi sajnos annyira nem jött be, hogy szenvedés lenne elhasználnom őket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése