2020. március 31., kedd

Újdonságok egy percben #5

Év elején, mielőtt még a vírushelyzet elszabadult volna itthon is, elég sok újdonságot vettem, főleg arcápolási termékeket és sminkeket. Amióta itthon vagyok, nem nagyon sminkelek - bár az utóbbi napokban elkezdtem megint reggelente úgy is, hogy nem megyek sehova -, ezért most nagyobb szerepet kapnak az arcápolási újdonságok.


NIVEA Smooth Rice Scrub áfonyás bőrradír: általában kémiai és enzimes hámlasztókat használok, de be kell vallanom, hogy néha szeretek fizikai bőrradírt is bevetni. Az aloésat és a málnásat (még) nem használtam, de utóbbiból van itthon, szóval azt is ki fogom próbálni. Nem túl intenzív a radírozó hatása, de azért nem is csak elvétve vannak benne szemcsék, valószínűleg nyáron még jobban fogom szeretni.

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream hidratáló (mini): felbontáskor igencsak meglepődtem, mert valami miatt egy sűrűbb állagú krémre számítottam, valójában viszont egy könnyed, géles hidratálóról van szó. Nem szoktam vele spórolni, általában bőven viszek fel belőle, emiatt lassabban szívódik be, de még akkor sem okoz fullasztó érzetet. A hidratáló hatása számomra így tavasszal tökéletes, hidegebb időben nem használtam, ezért nem tudom, akkor milyen lett volna.


Glow Recipe Pineapple-C Bright szérum (mini): az állaga nagyon furcsa, mert olyan, mintha olajos lenne, de közben mégsem, emiatt csak este szeretem felkenni. Valóban ragyogóbbá teszi a bőrképet, de ez szerintem főleg optikai tuning. A hidratáló hatása egyébként rendben van, de én jobban szeretem a vizesebb szérumokat. Az illatának amúgy köze sincs az ananászhoz, inkább paprikás grillfűszerre emlékeztet.


got2b Bye Bye Flyaways babahaj korrigáló kefe: IMÁDOM! Kíváncsiságból vettem meg, és eléggé sokalltam kiadni rá 3000 forintot, de már az első használat után teljesen megváltozott a véleményem. A legrövidebb, legfurábban álló babahajakat is tökéletesen lesimítja, ráadásul anélkül, hogy ragadós, zsíros érzetet hagyna a hajon. Az illata elég erős, édeskés, de én őszintén szeretem, hogy időnként megcsap. A jelenlegi itthonülős helyzetre való tekintettel utcára még nem próbáltam, de többen írták Instagramon, hogy egy átlagos szelet simán kibír.


NARS Smudge Proof szemhéjalap (mini): tökéletesen a helyén tartja a szemsminket egész nap, de kicsit furcsa, hogy teljesen áttetsző - bár azt hiszem, hogy létezik belőle színezett változat is. Az applikátoros kiszerelés miatt félő, hogy nem fogom tudni az összes benne levő terméket elhasználni, de ez várható volt.

Legnagyobb kedvencem egyértelműen a got2b hajformázó lett, azt mindenképp ajánlom kipróbálásra, ha nektek is meggyűlik a bajotok a babahajakkal. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése