2020. március 16., hétfő

Februári kedvencek | 2020

Az elmúlt két hét simán elrepült úgy, hogy eszembe se jutott bejegyzést írni, mivel még esténként és hétvégén is folyamatosan dolgoztam. De a havi kedvencek nem maradhatnak ki, így március közepén bár, de lássuk a februári kedvenceimet. 


Az utóbbi hónapokban rákattantam az arctisztító balzsamokra, februárban pedig legtöbbet a Drunk Elephant Slaai Makeup-Melting Butter Cleansert használtam. Tudom, hihetetlenül drága, és magamtól nem is rendeltem volna meg csak úgy a teljes kiszerelést, de elrontották a rendelésem, így az utazó méret helyett ez került hozzám. Azt már most látom, hogy igazán kiadós, emellett pedig maradéktalanul lehozza még a vízálló sminket is. A John Frieda Frizz Ease 3Day Straight hajegyenesítő spray-t már korábban is megvettem, és ez az egyetlen termék, ami tényleg működik is nálam. Akkor is szoktam használni, ha nem szeretnék tökéletesen egyenes hajat, mivel leginkább a szöszösödést gátolja meg.
A Glow Recipe Avocado Melt Retinol Eye Sleeping Mask mini kiszerelése egy utazó szettben volt. Tartottam tőle, hogy irritálni fogja a szemkörnyékemet, de szerencsére nem tapasztaltam ilyesmit, és az állagát is szeretem, mert bár elég gazdag krém, de gyorsan beszívódik. A The Body Shop Pomegranate & Raspberry illóolaj az egyik legjobb illatú dolog, amit valaha szagoltam, teljesen félre is tettem miatta a többi gyertyámat és illatviaszomat. 


A tarte Base Tape primer kicsit olyan, mint egy könnyű hidratáló krém, viszont szuperül tapad bele az alapozó, és úgy érzem, hogy jobban is tart, ha ezt használom. Enyhe kókuszos illata van, de egyáltalán nem tolakodó. A "sima" IT Cosmetics CC+ krém sajnos nem jött be nekem, a matt verziót viszont imádom, bár a legvilágosabb fair árnyalat ebből is épphogy nem túl sötét. Nem emeli ki a száraz részeket, emellett pedig nem is fényesedik át, 8-9 óra múlva is szinte tökéletes még a sminkem vele.
A Milani Make It Last fixáló spray-t azóta már el is használtam, ami nem csoda, mivel az elmúlt hónapokban a napi sminkrutinom oszlopos tagja volt. Nagyon szépen egybeolvasztotta a termékeket, és ha kicsit túlzásba vittem a púderezést, azon is segített. Az egyetlen dolog, amit nem szerettem benne, hogy használat után 10-15 percig eléggé ragadt tőle az arcom, utána viszont teljesen megszűnt ez az érzet is. A Maybelline The Falsies Lash Lift szempillaspirál keféjében is emlékeztet a Too Faced Better Than Sex szempillaspirálra, és a hatása is hasonló: főleg szétválaszt és hosszít. Mostanában igyekszem többet használni a mono szemhéjpúdereimet, a Colourpop Moonwalk frantázianevű Super Shock Shadow-ja pedig az egyik legszebb duochrome árnyalat, amit valaha láttam. Zöldből megy át aranyba, én gyakran csak magában használom, annyira látványos.

Robert Welsh szerepelt már a januári kedvences bejegyzésben, azóta pedig az ikertestvére, James Welsh videóira is rákattantam, aki tudatos bőrápolással kapcsolatos tartalmakat készít. A Zállatorvost pár éve nézem már hébe-hóba, a koronavírusos videói után viszont fel is iratkoztam rá. Hiteles információkat ad át (hiszen a való életben is állatorvos), ugyanakkor mindezt nagyon vicces stílusban teszi.

Kedvenc dalok: 
Plàsi - Sorrow
Hollow Coves - Coastline
The 1975 - The Birthday Party
USEME - A Zene Elég

Sajnos pont az itthonmaradós időszakban kezd kitavaszodni, pedig már vártam a jó időt, de hát ez most ilyen. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése