2020. március 21., szombat

Elfogytak #42

Ezek a termékek még a home office bevezetése előtt fogytak el, de mostanában végképp az elhasználásé lesz a főszerep. Meglepően sok sminktermék került ebbe az adagba, amihez persze hozzájárul, hogy mostanában a lehető legtöbb újdonságból inkább utazó kiszerelést veszek először, mert a teljes méretű termékeket soha nem tudnám elhasználni.


Az első kupac termékről nem írnék részletesebben, hiszen ez mind olyasmi, amit állandóan újraveszek. Már amit tudok, ugyanis a NYX Vivid Brights szemhéjtusokat megszüntették, amit nagyon sajnálok. 


A Palmolive Nordic Hug tusfürdőnek egy az egyben olyan illata volt, mint a Yankee Candle Soft Blanket gyertyának, a Balea Enjoy The Little Things tusi pedig kellemes barackos, szóval mindkettőt szerettem és ajánlom is.

Yes To Cucumbers sampon: nagyon bevált, és talán ez az első "drogériás" sampon, amitől nem lett egy idő után korpás a hajam és nem is irritálta a fejbőröm. Ráadásként a hajam is kevésbé zsírosodott tőle, úgyhogy meg fogom jegyezni.
Újravenném? Igen. 

Yves Rocher Brilliance Shine sampon: teljesen átlagos sampon, nem tudok róla rosszat mondani, de nem is ájultam el tőle.
Újravenném? Nem. 

Pantene Hair Biology De-Frizz & Illuminate pakolás: a Pantene az egyik kedvenc hajápolási márkám, úgyhogy az új termékcsaládjukat is ki kellett próbálnom. Az állaga folyósabb az átlag hajpakolásoknál, de mégsem végezte az egész a lefolyóban. A végeredménnyel elégedett voltam, de tapasztalataim szerint a többi Pantene pakolás is hasonló hatású.
Újravenném? Talán. 

It's a 10 Miracle Leave-in hajápoló (mini): Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend, pár éve az összes tengerentúli YouTube videós kedvence volt, és nekem is sikerült szerválnom belőle egy mini kiszerelést. Kellemes állagú, meg minden, de ennyit bármelyik drogériás nem lemosós balzsam tud, nem kell a világ végéről megrendelni ezt méregdrágán.
Újravenném? Nem. 


Huda Beauty Makeup Remover Balm: érzésre olyan volt, mintha színtiszta vazelint kenegettem volna az arcomon, emiatt kicsit nehéz is volt lemosni, a sminket viszont szuperül eltávolította. A kiszerelése elég kicsi, a termék viszont jól terül, ezért nem kell belőle sokat használni.
Újravenném? Nem, mert én a balzsamosabb, krémesebb állagú lemosókat preferálom. 

Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum (mini): kellemes, géles állaga volt, önmagában viszont úgy vettem észre, hogy nincs túl sok hidratáló hatása. Zsíros bőrűeknek nyárra vagy primerként el tudom képzelni, az ára miatt viszont elsőre nem ezt ajánlanám. Pozitívum volt, hogy nincs illata egyáltalán.
Újravenném? Talán.

Glow Recipe Watermelon Pink Juice hidratáló (mini): a koncepció hasonló az előzőhöz, ez is egy géles állagú hidratáló, azzal a különbséggel, hogy van egy minimális görögdinnye (?) illata. A hidratáló hatása erőteljesebb, mint a B-Hydra szérumnak, még ősszel is elég volt sokszor magában. 
Újravenném? Igen.

Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream (mini): a nevéhez is illően ez egy sűrű, testes krém. Ahhoz képest, hogy olajok is vannak benne, nem hagyott maga után olajos, csúszós érzetet. Kombinált bőrrel is szívesen használtam esténként télen, máskor valószínűleg azért sok lenne már, de szerettem.
Újravenném? Az ára miatt nem.

IT Cosmetics CC+ SPF50+ krém (mini) - fair árnyalat: sajnos nekem nem jött be ez a változat. Nem mutatott szépen a bőrömön és gyorsan átfényesedett, ráadásul a legvilágosabb árnyalat is sötét kicsit, a matt formulát viszont nagyon szeretem belőle.
Újravenném? Nem.

BECCA Hydra-Mist Set & Refresh púder (mini): valóban "vizes" érzete van a bőrön, ez nagyon érdekes benne, de nem voltam oda érte. Egyrészt szinte minden alapozómat és korrektoromat besötétítette - pedig elvileg áttetsző -, másrészt rengeteget kellett használnom belőle egy alkalommal, mert nincs elég finomra őrölve.
Újravenném? Nem.

Too Faced Hangover RX Replenishing Face Primer (mini): az illatát egyáltalán nem szerettem, engem szintetikus rohadt barackra emlékeztet - ez a bajom a márka fixáló permetével is egyébként -, a hatásával viszont elégedett voltam. Nem csinál semmi különlegeset, inkább csak hidratál, de azonnal lehet rá sminkelni.
Újravenném? Talán, de az illata miatt inkább nem. 

Cover FX Blurring Primer (mini): egy átlagos szilikonos primer, ami kicsit túl csúszós volt az ízlésemnek. Jól működött egyébként, de ha pórusfinomító primert kéne választanom, akkor a Benefit Porefessionalt mondanám.
Újravenném? Nem. 

Milani szemhéjalapozó: nem tudok rá rosszat mondani, tökéletesen bevált szemhéjalapozóként. Sajnos amióta kivonult a márka Magyarországról, már csak külföldről lehet megrendelni, de hatalmas mennyiséget kapunk olcsón, ezért megérheti. Én csak azért cseréltem most le, mert olyasmit szerettem volna, ami színezett - a MAC Paint Potját vettem meg ismét.
Újravenném? Igen.

L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye szempillaspirál: főleg a keféjét szerettem, mivel már elsőre sem vett fel túl sok festéket. Egyaránt dúsított és hosszabbított, és rétegezni is jól lehetett. A lemosásával ugyanakkor megszenvedtem, mindenképpen kétfázisú lemosó szükséges hozzá, cserébe viszont egész nap tartós viselet.
Újravenném? Igen.

Max Factor Brow Shaper szemöldökceruza - 10 blonde: ez is, mint sok szemöldökceruza mostanában túl waxos volt az ízlésemhez. Nem tudtam vele rendes "szálakat" húzni, túl természetellenesnek hatott. Egyébként meglepően sokáig tudtam használni, 2-3 hónapig biztosan elég volt.
Újravenném? Nem.


Ezeket használtam el tehát mostanában. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése