2019. szeptember 6., péntek

Kedvenc beauty webshopjaim: BEAUTY BAY

Folytatom a kedvenc beauty webshopjaimról szóló sorozatomat, méghozzá egy olyan online áruházzal, amit a legtöbbeknek valószínűleg nem kell bemutatnom. Mostanában elég sokat rendelek innen, főleg szemhéjpúder palettákat, így ezt is bátran ajánlom.


A BEAUTY BAY a legtöbb kedvenc webshopomhoz hasonlóan angol, az információs oldalon pedig azt írják, hogy lehet, hogy kell a csomagra áfát fizetni, így ezzel érdemes számolni. 
A szállítás Magyarországra 75 euró felett ingyenes, azalatt pedig 9,95 euró, a rendelést futárszolgálat hozza.

Itt is ajánlom a Honey nevű böngészőbe épülő plugint, ami automatikusan végigpróbálgatja az adott webshopnál a lehetségesen működő kuponkódokat, én gyakran spórolok így nem keveset és szinte az összes általam bemutatásra kerülő oldalnál működik.

Számos olyan márka megtalálható az oldalon, ami Magyarországon nem kapható, mint például az Ace Beaute, Anastasia Beverly HillsBH Cosmetics, Cover FX, Coloured Raine, Dose of Colors, Juvia's Place, Jouer Cosmetics, Mario Badescu, Melt Cosmetics, Ofra, Stila, Uoma Beauty, wet n wild, Zoeva és még rengeteg egyéb. Persze egy csomó itthon is népszerű márkát árulnak, mint például Jeffree Star, The Ordinary, Nabla, Makeup Revolution, INGLOT...

Fizetni lehet bankkártyával és PayPallal is, külföldi webshop révén értelemszerűen utánvét nincs.
A rendelések papírdobozban érkeznek, papírral alaposan kibélelve, úgyhogy láthatóan arra is odafigyelnek, hogy ne használjanak felesleges műanyagot csomagolóanyagként - ugyanakkor a törékeny dolgokat mindig becsomagolják buborékfóliába, ennek köszönhetően eddig minden rendelésem épségben megérkezett. Ez számomra azért is lényeges, mert mint már a bevezetőben is említettem, elég sok szemhéjpúder palettát tőlük szoktam megrendelni, amik igencsak törékenyek tudnak lenni. 
Itt még nem volt dolgom az ügyfélszolgálattal, mindig megérkezett a csomagom, ugyanakkor hallottam már másoktól, hogy ők kevésbé voltak szerencsések.

Van egyfajta hűségprogramjuk is, aminek TRIBE a neve, és a lényege, hogy minden teljes árú termék vásárlása után pontokat kapsz, amit utána kedvezménykuponra lehet beváltani. Egy font öt pontot ér, egy 6 euró értékű kedvezménykupont pedig 500 pontért lehet kiváltani. A pontokat be lehet váltani különböző termékekre is, de ezek szerintem nem annyira izgalmasak.

Te rendeltél már innen? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése