2019. szeptember 17., kedd

Szerzemények #45 | Notino rendelés

Pár hete kicsit bevásároltam a Notino oldalán, mert elég sok minden, amit régóta kinéztem már különösen jó áron volt kapható. Nem vettem semmi hihetetlenül extra terméket, smink egyáltalán nem is került a kosaramba, úgyhogy ez most egy viszonylag unalmas szerzeményes bejegyzés lesz.


Az előző Tangle Teezeremet már több mint két éve használom napi szinten, ezért nem meglepő, hogy a sörtéi már nem igazán olyanok, mint új korában. Érdekelt, hogy mennyivel tudhat többet a márka Wet Detangling hajkeféje, így most ezt szereztem be fehér-kék színben. Használtam már jópárszor, és azt tudom mondani, hogy valóban könnyebb vele kifésülni a hajamat vizesen, ráadásul jobban kézre is áll, ezért örülök, hogy megvettem. Elég későn szoktam hazaérni a munkából, ezért sokszor sietnem kell a hajmosással, ami ilyen hajhosszúság mellett nem igazán kivitelezhető. Főként a szárítással vannak gondjaim, mert hihetetlenül lassan szárad a hajam, emiatt vettem meg a Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go hajszárítást könnyítő spray-t. Egy alkalommal használtam még csak, így konkrét véleményem nincs róla, de remélem, hogy be fog válni. Még nyáron egy bloggereseményen kaptam egyet a L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Dry Shampoo szárazsamponjából, ami szinte azonnal a kedvencemmé vált, viszont amikor elfogyott eléggé kétségbeestem, ugyanis egyelőre nem nagyon látom a drogériák polcain. Notinon viszont megtaláltam, úgyhogy gyorsan vettem is belőle egyet, mert eléggé hiányzott már.
A Wella Professionals Eimi Dry Me szárazsamponra csak egyszerűen kíváncsi voltam, így rendeltem belőle egy kis kiszerelést, csakúgy, mint a CeraVe Moisturizers hidratálóból. Elég sok olyan Yankee Candle illat kapható most az oldalon, ami számomra újdonság, ilyen a Belgian Waffles és az Alfresco Afternoon is, ezekből rendeltem az őszre hangolódva egy-egy tartot. Végezetül pedig beszereztem egy görögdinnyés Carmex ajakápolót is, amiről nemrég áradoztam, hogy mennyire szeretném kipróbálni.

Ti próbáltatok már ezek közül valamit?

4 megjegyzés:

  1. Ezek közül a hajkefe van meg rózsaszín árnyalatban. Szerintem jobb, mint a klasszikus, amiért nyeles, sokkal kényelmesebb használni. Én száraz hajat is fésülök vele. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Facebookon is írták többen, hogy szerintük jobb, mint a sima, teljesítményben is, nem csak praktikumban :D

      Törlés
  2. DM-ben már van a L'oreal szárazsamponból :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az infót, asszem akkor be kell vásárolnom belőle :D

      Törlés