2019. június 29., szombat

Kedvenc sminktermékeim, amik már nem kaphatók

Hatalmas félelmem, hogy egyszer arra ébredek, hogy szó nélkül kivonták egy kedvenc termékemet, és nem is alaptalan, ugyanis az évek során számtalan alkalommal megtörtént már ez velem. Nyilván nem a világ vége, manapság már szinte mindennek van hasonmása, mégis idegesítő, amikor egy jól bevált dolog helyett neki kell állni újat keresni. Úgy gondoltam, hogy érdekes lehet, ha megmutatom azokat a sminktermékeket, amik limitáltak voltak vagy valami miatt kivonták őket, úgyhogy lássuk is!


A Revolution Girls On Film szemhéjpúder paletta az egyik (ha nem a) legrégebbi  még meglevő sminktermékem, még 2014-ben nyertem. Csodás színek vannak benne, a minőségével sincs gondom, viszont azóta sajnos megszüntették, úgyhogy hiába használom rendszeresen, már nem merem ajánlgatni. A The Face Shop Super Cover korrektort gyakorlatilag azután nem sokkal szüntették meg, hogy megrendeltem, ám mivel 20 grammos kiszerelés és tényleg MINDENT elfed, így nem valószínű, hogy mostanában fog elfogyni. Sajnos a legvilágosabb árnyalat is kicsit sötét nekem, de nem vészes, és néha nagyon jól tud jönni.
A PUPA Collection Privée kollekciójának 001-es árnyalatú szemhéjpúdere a legszebb bronzos-narancsos árnyalat, amivel valaha találkoztam, de mivel limitált volt, már ez sem kapható. Az essence háza táján gyakori, hogy közönségkedvenceket vonnak ki, így volt ez például a Silky Touch Blush pirosítókkal is, amelyek közül még a mai napig jópár árnyalat a birtokomban van és nem is tervezek tőlük megválni. A népszerűbb trendkiadásaik darabjait is sokszor úgy kell levadászni, majdnem vettem is egy tartalék darabot a Made To Sparkle highlighter palettából, de aztán gyorsan rájöttem, hogy ez azért túlzás. Az utolsó termék a színe miatt került bele ebbe a válogatásba, ugyanis a Colourpop So Wavy árnyalatú Ultra Satin Lip folyékony rúzsa sajnos már nem kapható, és fogalmam sincs, mit fogok csinálni, ha egyszer elfogy vagy megromlik az enyém. Sajnos a hasonmások a nyomába sem érnek, úgyhogy kitüntetett helye van a kollekciómban.
Ami lemaradt a képről, az a Rimmel Lasting Finish 25H púderalapozó, ami tényleg egyik pillanatról a másikra szűnt meg, és szerencse, hogy valamelyik Glamour-napok alkalmával még sikerült vennem egyet belőle.

(Disclaimer: ez a blogposzt már hónapok óta a piszkozatok között várta a sorát, viszont most vettem észre, hogy Samantha Ravndahl is mostanában töltött fel egy ilyen videót, úgyhogy belinkelem, nehogy szó érje a ház elejét, hogy említés nélkül loptam az ötletet. Nem volt köze hozzá, de mindegy, és tényleg jó az a videó.)

Nektek van olyan kedvencetek, amit időközben megszüntettek? Ha igen, mi az?

2 megjegyzés:

  1. A Catrice kontúr és highlighter duóját nagyon szerettem.
    A Colourpop Strut folyékony rúzsa az egyik kedvencem, nem is tudom mi lesz, ha elfogy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk Colourpopékat ismerve simán lehet, hogy egy későbbi kollekcióban visszahozzák ugyanazt a színt más névvel :D

      Törlés