2019. április 28., vasárnap

Megbántam, hogy megvettem #12

Mostanában ismét belefutottam néhány csalódást okozó termékbe, de mielőtt kifejteném velük kapcsolatban a tapasztalataimat, jöjjön az állandó disclaimer: ezzel a poszttal továbbra sem a bemutatott márkákat szidom, hiszen minden cég termékpalettáján vannak olyan termékek, amik kicsit kevésbé sikerülnek jól, vagy nekem személy szerint (!) nem válnak be - ezekről van szó ebben a sorozatban.


A Love Beauty and Planet szárazsamponja sajnos pont olyan hajlakkos hatást hagy maga után, amit nem tudok elviselni. Összeragadt tőle a hajam, lehetetlen volt kifésülni, egyetlen pozitívumként az illatát tudom felhozni, ami pont olyan, mint a Dolce & Gabbana Light Blue parfümé. Ezzel ellentétben a Balea Schönheits Geheimnisse holt tengeri sós tusfürdőnek pont az illatával nem vagyok kibékülve, mert engem a mosóporra emlékeztet, viszont lepasszoltam anyukámnak, aki szerint tisztaságillata van, úgyhogy el fog fogyni. Az Essence I Love Extreme Cult & Volume szempillaspirállal több gondom is van: az első, hogy akkora keféje van, hogy megijedtem, amikor először megláttam. Másrészt sajnos nem tudok vele szépen dolgozni, plusz a festék nagyon tapaszt, úgyhogy néhány használat után feladtam a vele való próbálkozást. A következő csalódás szintén Essence, ráadásul a mindenki által dicsért Camouflage+ matt korrektor. Nem borzasztó termék, a fedésével például kifejezetten meg vagyok elégedve, a szemem alatt viszont egyáltalán nem mutat szépen, én pedig főként ott használok korrektort, így számomra fontos, hogy azon a területen is működjön. Lehet, hogy a healthy glow változatot jobban szeretném, de még meggondolom, hogy kipróbálom-e azt is, mert rengeteg kipróbálásra váró korrektor vár itthon.
Az ikonikus Artdeco szemhéjalapozó sem működött sajnos rajtam. Az állagát és kiszerelését egyáltalán nem szeretem, zavarnak benne a csillámok, és nem tart vele megfelelően a sminkem sem, néhány óra után csúnyán beül a mélyítővonalamba a festék. A Maybelline Master Prime Pore Minimizing primer túlságosan csúszós, szilikonos állagú, a hatásából pedig semmit sem vettem észre, úgyhogy ezt biztosan nem fogom elhasználni. A végére pedig egy igencsak népszerű termék maradt, a L'Oréal új Rouge Signature folyékony rúzsa 103 I Enjoy árnyalatban. Matt termékként hirdetik, de nem igazán mattul le, a legnagyobb gondom viszont vele, hogy rajtam egyáltalán nem tartós, még órákkal felkenés után is fog és kopik. Ugyanakkor viszont lehet, hogy árnyalattól is függ a teljesítménye, úgyhogy ha ti próbáltátok valamelyik másik színben, akkor írjátok meg vele a tapasztalataitokat.

Ezek a termékek okoztak tehát csalódást nekem az utóbbi időben. Írjátok meg, ha már próbáltatok valamit ezek közül, kíváncsi vagyok :)

3 megjegyzés:

  1. Nekem a lóreal ruzs a 113-as I don´t arnyalatban van meg, az pl tokeletes szerintem! Bar atom mattra nem szarad, csak ilyen velvet finishre de nekem tartott egesz nap. Egy baj van vele, tenyleg "lip ink" es meg masnap reggel is halvanypiros volt a szam ami csak kb az aznap esti arctisztitaskor jott le :P Meg kicsit ennek is van valami idegesito husito-erzete, ha felkenem, a tiednek is? Meg par Nyx-es csinalt ilyet, nem mentolos, csak olyan "hideg" mikor felkenem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazából nekem is az vele a legnagyobb bajom, hogy az alap színe nem marad fent, viszont pinkre fogja az ajkakat - legalábbis ez a szín -, ami meg hülyén néz ki...a hidegség is megvan, de az szerintem ettől a fura vizes állagtól van :D

      Törlés
    2. Akkor jo :DD Amugy nekem aznap mikor tenylegesen ezt viseltem es nem csak a pink szinezetet (:D) akkor egesz nap fent maradt, meg eves utan is, a piros legalabb is! Meg szeretnek egy nude-ot is, de meg nem mertem ra beruhazni, mert szuksegem az nem sok van ra XD

      Törlés