2019. április 6., szombat

Márciusi kedvencek | 2019

Végre itt a jó idő, ezáltal nekem is több kedvem volt kozmetikumokkal kísérletezni. Viszonylag sok újdonságot vettem, és jártam Bécsben is, ezekről ha minden igaz, lesz majd egy szerzeményes bejegyzés is, de most lássuk a márciusi kedvenceimet.


A Dicora Urban Fit tusfürdőt teljesen véletlenül emeltem le a polcról még hónapokkal ezelőtt, mert korábban nem találkoztam még ezzel a márkával, és azonnal meg is vettem, mivel egy az egyben sárgadinnyés Orbit illata van. Az állaga egyébként nagyon krémes, és ha jól tudom, még két másik illatban kapható. A The Ordinary Squalane Cleanser névre hallgató első arclemosóját gyakorlatilag a megjelenés napján megrendeltem, mert mostanában eléggé rákaptam az olajos-balzsamos sminklemosókra. Kinyomáskor olyan állaga van, mint egy balzsamosabb arckrémnek, eldolgozva viszont olajos jellegűvé válik, és tényleg maradéktalanul lehoz mindent, még a szempillaspirált is. A szememet sajnos egy kicsit csípi, de a hatásáért elnézem neki. A First Aid Beauty Ultra Repair Cream hidratáló régóta a kívánságlistámon volt, annyi jót hallottam róla, nemrég pedig meg is rendeltem a kis kiszerelést belőle - és egyáltalán nem bántam meg. Elég sűrű és tápláló krém, smink alá semmiképpen sem használnám, éjszakára viszont tökéletes. Végezetül pedig egy Notino rendeléshez kapott parfümmintát használtam elég sokat márciusban, ami a John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche illata. Nagyon citrusos és friss parfüm ez, és bár megvenni nem fogom, szívesen használtam el a mintáját. 


Amint megvettem a Maybelline Age Rewind korrektort a legvilágosabb árnyalatban, rá kellett jönnöm, hogy ez még mindig az egyik legjobb szem alá való korrektor, amit valaha használtam. A PUPA Unexpected Beauty kiadásból származó highlightere bár a csomagolásban ijesztően néz ki, arcra felkenve egy csodás rózsaszínes pezsgőszín lesz belőle, nem kell tőle tartani. A Rival de Loop Young Mono Rouge pirosító 06 vintage rose árnyalatban amilyen olcsó, annyira jó. Semmi extrát nem tud, de minden megvan benne, ami egy pirosítóban szükséges számomra: megfelelően pigmentált, nem porzik, és szépen tart a nap folyamán. Az Essence Volume Stylist szempillaspirál eléggé érdekes termék, mivel sokkal sűrűbb és habosabb állagú a festék benne, mint más spirálokban. Nem mondom, hogy életem szempillaspirálja, de elégedett vagyok vele, és márciusban szinte csak ezt használtam. A szememre legtöbbször a Colourpop Yes Please! palettát használtam, ami továbbra is úgy gondolom, hogy a márka egyik legjobb összeállítása. 

Nemrég találtam rá YouTube-on az Asian Boss csatornára, ami a nevéhez hűen az ázsiai régióról szól, de nem csak ázsiaiaknak. Legtöbbször egy-egy vitatott vagy népszerű dologról kérdezik meg az átlagemberek véleményét - pl. Pewdiepie vs. T-Series -, és szerintem nagyon érdekes szinte az összes videójuk. 

Kép forrása: https://www.themoviedb.org

Mostanában kattantam rá újra a Döglött aktákra, amit szerencsére elég gyakran adnak a TV-ben, ugyanis én csak így szeretem nézni, mint a régi szép időkben. Nem egy vidám sorozat - meg hát nem is mai -, vannak benne eléggé meredek sztorik, de én az ilyesmit szeretem egyébként is.

Március legnagyobb kedvence mindezek mellett pedig egyértelműen az óraátállítás volt, mert végre világosban megyek haza a munkából.

Kedvenc zenék:
LP - Girls Go Wild
Mumford & Sons - Beloved
Howie Day - Collide
Damien Rice - Amie
The Midnight - Sunset
FM-84 - Running In The Night

Ezek voltak tehát a márciusi kedvenceim, és már megint nem jut eszembe semmi, amit még ide írhatnék :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése