2019. április 16., kedd

Glamour-napok szerzeményei | 2019 tavasz

A mostani Glamour-napok alkalmával nem terveztem nagy bevásárlást, mivel az utóbbi hónapokban elég sok mindent vettem. Ettől függetlenül néhány kozmetikum kívánságlistás volt, amikhez a kuponokkal igen kedvező áron juthattam hozzá, plusz pár újdonságot is megengedtem magamnak így, ezeket mutatom meg most. 


Szerdán munka előtt szerettem volna letudni a DM-es vásárlásom nagy részét, és szerencsére ez sikerült is. A DM-en és a Mülleren kívül nem vásároltam egyébként máshol, mert a NYX-be és a Rossmannba benéztem bár, de semmi sem fogott meg igazán. 
A Dove kuponnal vettem egyet a szokásos testradíromból, mivel mostmár jó ideje csak ezt veszem újra, plusz az új agyagos tusfürdők közül is becsúszott a Purifying Detox verzió. Dettol kézmosót általában mindig veszek ilyenkor, ez most sem volt másképp, a sima aloés változatra esett a választásom. Sok jót olvastam a Mixa Atopiance testápoló balzsamról, Krémmánián szinte csak maximum csillagos értékeléseket kapott, ezért úgy döntöttem, hogy ezt is kipróbálom, csakúgy, mint a L'Oréal Match Perfection alapozóját, amihez meglepő módon még sosem volt szerencsém, pedig jópár éve kapható már. A Nature Box avokádós regeneráló hajápoló és a Schwarzkopf Beology intenzív hajpakolás nem volt a listámon, viszont igencsak fogytán vagyok hajápoló termékekből, úgyhogy féláron ezek is a kosaramba kerültek. Itt két nosztalgikus sminktermékre csaptam még le: az egyik a Max Factor False Lash Effect szempillaspirál, ami évekkel ezelőtt hatalmas kedvencem volt, a másik pedig a Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe árnyalatban.


Csütörtökön beugrottam a DM-be még egy körre, mivel csak utólag vettem észre, hogy a Pantene termékekre is van kupon, méghozzá 50%-os. Biztosan tudjátok már, hogy ez az egyik kedvenc hajápoló márkám, így rögtön két balzsamot is vettem tőlük az Intensive Repair és a Moisture Renewal vonalból. Az Alverde kupont az ikonikus koffeines éjszakai szempillanövesztő szérumra használtam fel, amiből az évek során nem egyet elfogyasztottam már. A Langhaar Mädchen márkára nem volt kupon, egy mini hajvégápoló olajat viszont beszereztem tőlük, mert már gondolkodom, hogy milyet vegyek legközelebb, ha a jelenlegi végre elfogy.
A szombati Müllerezést nem vittem túlzásba. Vettem kettőt a jelenlegi kedvenc Batiste szárazsamponomból, ami csak itt kapható, haj témánál maradva pedig még Bécsben futottam bele egy új hajápoló márkába, ami nálunk is kapható. Ez a Maui Moisture, ami elég szép összetevőkkel operál, ráadásul ha jól tudom vegán is, úgyhogy vettem is egy sheavajas hajpakolást. A tégelyes Carmex nálam alapdarab, de kíváncsi lettem a megújult Labellokra, úgyhogy ebből is került egy a kosaramba. A Dettol itt Sagrotan néven fut, de gyakorlatilag ugyanarról a márkáról van szó, viszont sokkal több illatban kaphatók a termékeik, mint más drogériákban - például a kézmosójukból találtam egy limitált kiadású bazsalikomos verziót, ami persze azonnal jött is velem haza. A Tetesept Muskel & Gelenk fürdősóból nem szerettem volna a nagy tégelyeset hazacipelni, ezért csak egy minit vettem most, hátha szükség lesz rá, végezetül pedig az Artdeco kupont is felhasználtam egy Full Mat Lip Color folyékony rúzsra a 66-os árnyalatban.

Ti vásároltatok valamit a Glamour-napok alatt? 

4 megjegyzés:

  1. Jókat vettél!

    Én most úgy döntöttem hogy nem veszek semmit sem Glamour-napokon. Smink-haj-arcápolás témában most van mindenem, sőt. Végül is majdnem sikerült betartanom az elképzelést.
    Majdnem.
    Csak aztán kiderült, hogy a Marionnaudban kapható az új Jeffree Star paletta, a Blue blood, ráadásul lejött belőle a 20% kedvezmény is, és úgy majdnem annyiba került, mintha a Beauty Bayről rendeltem volna meg (ahol lemaradtam róla).
    De mondjuk ezt, amikor legközelebb lett volna Beauty Bayen biztosan megvettem volna, mert láttam élőben, és hát fantasztikusan jók benne a színek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, már legalább ezerszer lebeszéltem magam arról a palettáról :D Megbeszéltem magammal, hogy a Huda Sapphire Obsessions mellett nincs szükségem több kék színre, egyébként sem hordom őket olyan gyakran, plusz a rózsaszínekkel nem tudnék kezdeni semmit a Blue Bloodban. De hát annyira csodálatos kékek vannak benne, hogy állandóan győzködnöm kell magam hogy nem, nincs rá szükségem...:D

      Törlés
  2. Elég sokáig álltam a polc előtt, de végül nem vettem meg a Dove agyagos tusfürdőjét, úgyhogy kíváncsi leszek a véleményedre. Nekem is volt egy hasonló régi kedvenc Max Factor szempillaspirálom, amit egyébként régóta tervezek is Glamour napokon újravenni :) de ez most is kimaradt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A MF spirálokból én a Fusion-t szerettem igazán, de az már nem kapható sajna :(

      Törlés