2019. április 21., vasárnap

Új termékek a hajápolásomban #18

Hajápolási újdonságok, nem is húznám hosszúra a bevezetőt. A legutóbbi ilyen bejegyzés óta jópár terméket kipróbáltam, de úgy gondoltam, hogy csak azokról írok most, amelyek valamennyire megérdemlik, hogy megemlítsem őket, a többivel pedig úgyis találkoztok majd elfogytak posztban.


Nature Box sárgabarack sampon: rengeteget hallottam az utóbbi időben a márkáról, úgyhogy muszáj volt kipróbálnom valamit tőlük. Elsősorban az illata miatt választottam ezt a sampont, ami isteni, de az állaga is elég érdekes, kicsit mintha olajos jellegű lenne, de a "csúszósabb" fajtából. Nagyon jól habzik, megfelelően tisztít és nem irritálta a fejbőröm. Kicsit drágább, mint általában a drogériás samponok, de vegán és nem tesztelték állatokon, szóval akinek ez fontos, annak érdemes lehet körülnézni a márka háza táján.

Garnier Fructis Coco Water balzsam: jól nézett ki a polcon, igazából ezért vettem meg - a tudatos vásárlás ugyebár. Mostanában nem annyira tolerálom a kókuszos illatú dolgokat, ez viszont valahogy frissebb és gyümölcsösebb jellegű. Átlagos balzsamnak mondanám, nem nyújtott semmi extrát, de szerettem használni és elégedett voltam vele.

Batiste Hydrate és Anti-Frizz szárazsampon: ezekkel a változatokkal sajna nem sok helyen találkoztam, de remélem lassan mindenhova megérkeznek majd, mert egyszerűen szuperek. Tökéletesen beledolgozhatók a hajba, nem hagynak maguk után fehér réteget, tényleg frissen mosott hatása lesz tőlük a hajnak, az illatuk pedig kellemes, mégsem fullasztó. A Hydrate verzió a kedvencem, általában azt szoktam újravenni.

Ti próbáltátok már valamelyiket? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése