2019. január 1., kedd

2018 kedvencei | Sminktermékek

A testápolási, arcápolási és hajápolási kedvenceim után itt az ideje, hogy sorra vegyem azokat a sminktermékeket is, amelyeket a tavalyi évben fedeztem fel, és a rutinom állandó, illetve visszatérő tagjává váltak. 2018-ban egyébként úgy érzem, hogy csomó olyan kozmetikumra rátaláltam, amelyeket nem is igazán szeretnék lecserélni, és bár beauty bloggerként nagy a kísértés, hogy mindig újabb és újabb dolgokat próbáljak ki, ha valami elfogy, de az utóbbi odőben fontossá vált számomra az is, hogy legyen egy olyan képzeletbeli listám, ami sosem hagy cserben. 


Eszközök közül egyedül az eredeti Beautyblendert említeném, amit év elején kezdtem el használni, és rendkívül elégedett vagyok vele, ezért már be is szereztem belőle az utánpótlást. 
Rengeteg alapozót kipróbáltam 2018-ban, azonban az Aritaum Full Coverrel voltam a leginkább elégedett. Ez egy koreai termék, és már nem mondanám ténylegesen teljes fedésűnek, számomra tökéletesen elég, amit nyújt, és emellett nap végére sem kopik meg. A Revolution Conceal and Define korrektor lemaradt a képről, mivel éppen elfogyott, viszont úgy gondolom, hogy ez az egyik legjobb korrektor, amit valaha használtam, mind bőrhibákra, mind a szem alá. Púderből nem találtam új kedvencet, pirosítóból és highlighterből azonban igen: a Lovely Oh Oh pirosító tökéletes drogériás alternatívája szerintem az ikonikus Nars Orgasm pirosítónak, a the Balm Mary-Lou Manizer highlighter pedig abszolút megérdemli szerintem azt a hype-ot, ami van körülötte. A fixáló spray-ket is 2018-ban fedeztem fel úgy igazán, és bár számtalan fajtát használtam, a kedvencem mégis a MAC Fix+, mint az eredeti, mind az új mattító változata. Ezutóbbi valóban mattít, ezért is vásároltam meg. 
A kedvenc szemöldökre való termékeim közül mindkettő Catrice, a Slim'matic Ultra Precise szemöldökceruza legvilágosabb árnyalata, valamint a Brow Colorist szemöldökformázó zselé. 


Sok szemhéjpúdert vettem, és rá voltam kattanva teljesen a lilás árnyalatokra, így nem meglepő, hogy a kedvenc palettám az I Heart Revolution Violet lett. Korábban is egy NYX szemhéjalapozót használtam, méghozzá a HD családból, idén viszont a Proof It!  vitte a pálmát, de egyébként egy ideje próbálgatom már a Milani szemhéjalapozóját is, és azzal is elégedett vagyok. Beszereztem néhány Colourpop Créme Gel Liner szemceruzát is, amik gyorsan a kedvencemmé váltak, ugyanis mind a felső szemhéjon tusvonal gyanánt, mind az alsó vízvonalon nagyon szépen mutatnak, és tartósak is. 
A Maybelline Superstay Matte Ink folyékony rúzsokat szerintem senkinek sem kell bemutatnom, immáron több, mint 10 színt birtoklok belőle, és kétségkívül a kedvenc rúzsaimmá váltak, elsősorban a tartósság és színválaszték miatt. A Prágában vásárolt Sephora Cream Lip Stain folyékony rúzs 25-ös árnyalatát is rengetegszer hordtam, a MAC Ruby Woo pedig tényleg a legtökéletesebb vörös rúzs, ami csak létezik - legalábbis rajtam. 

Ezeket a sminktermékeket szerettem tehát legjobban 2018-ban, hamarosan pedig érkezik az utolsó rész, minden egyébbel, ami nem kozmetikum :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése