2019. január 24., csütörtök

Elfogytak #36.5

Sminktermékek közül leginkább alap dolgokat használtam el mostanában, amiket minden nap használok, amikor sminkelek, de részben ez is volt a cél, ugyanis rengeteg alapozót, korrektort, púdert felhalmoztam, és új szabály magam felé, hogy mielőtt kipróbálnék, vagy vennék valami újdonságot, el kell fogyasztanom valamit a meglevők közül. 


Holika Holika Aqua Petit BB krém: meglehetősen olcsó termék, körülbelül 1500 forintért rendeltem, de nagyon elégedett voltam vele. Jól fedett, tartósnak is bizonyult, és egészen jól kontrollálta a bőröm kifényesedését.
Újravenném? Igen.

Essence Stay All Day púder: szerettem, mindent tudott, amit egy púdernek tudnia kell, ráadásul hatalmas kiszerelés. 
Újravenném? Jópár éve nem lehet kapni már, de ha még lehetne, akkor igen.

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge: alapvetően korrektorozásra, kontúrozásra, ilyesmikre készült, én viszont sajnos nem tudtam vele annyira jól dolgozni, mint a hagyományos, narancssárga verzióval, ráadásul ez sokkal gumisabb, keményebb állagú volt.
Újravenném? Nem.

Trend It Up Matte Beauty Perfection alapozó: hétköznapi alapozónak tökéletes volt, gyenge-közepes fedésűnek mondanám, és a legvilágosabb árnyalat pont passzol a bőrömhöz. Púderrel fixálva tartós is volt, de a mattító hatás azért túlzás. Egyedül az illatával nem voltam kibékülve, más Trend It Up termékeknél - rúzsoknál legfőképpen - is észrevettem már ezt a fura virágos szagot, vagy nem tudom, mihez hasonlítsam, ami sajnos nekem egyáltalán nem jön be.
Újravenném? Talán.

Maybelline BROWprecise szemöldökceruza: az én ízlésemnek túl kemény és waxos volt az állaga, de egyébként nem rossz, elvoltam vele.
Újravenném? Nem.

Revolution Conceal & Define korrektor: a 2018-as kedvencek között már említettem, hogy a jelenlegi állás szerint ez a legjobb korrektor, amit valaha használtam. Gyakorlatilag mindent teljesít, amit elvárok tőle, jó a fedése, jól eldolgozható, tartós, csodaszépen néz ki a bőrön, és az ára sem vészes, úgyhogy csak ajánlani tudom.
Újravenném? Igen.

Essence Volume Hero szempillaspirál: teljesen átlagos szempillaspirál, amit viszont észrevettem, hogy hihetetlenül ragaszkodó, és volt, hogy kétszer is át kellett mennem a szempilláimon sminklemosóval, amikor ezt használtam.
Újravenném? Nem.

NYX Soft Matte Lip Cream - Athens: el sem hiszem, hogy elhasználtam egy rúzst...egyébként jópár éve megvolt már, és szorgosan használgattam is, szóval nem volt annyira lehetetlen. Nagyon szerettem ezt a színt, és a formulát is, rengeteget hordtam akkor, ha éppen nem volt kedvem máshoz.
Újravenném? Igen.

Amiket már ismerhettek, mert mindig újraveszem őket: Bioderma Sébium Pore Refiner krém, Catrice Slim'matic Ultra Precise szemöldökceruza, Catrice Liquid Camouflage korrektor, Collection Lasting Perfection korrektor, Essence Longlasting szemceruza, Carmex Original ajakbalzsam.

Amiket korábban többször újravettem már, de most nem fogom: L'Oréal Nude Magique Cushion alapozó, Catrice Camouflage korrektor. Mindkét esetben találtam hasonlót, és nem szeretnék halmozni, ettől függetlenül viszont mindkét termék szuper továbbra is.

2 megjegyzés:

  1. A Catrice és a Maybelline szemöldökceruzákat én is mindig újraveszem, próbálom figyelni az akciókat. A Revolution korrektor is nagy kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerős, én a Catrice-t már kábé hármasával veszem, ha éppen Rossmannban járok :D

      Törlés