2018. október 2., kedd

Szeptemberi kedvencek | 2018

Végre ténylegesen beköszöntött az ősz, aminek én személy szerint eléggé örülök, főleg azért, mert végre nem sülök meg pólóban. Szeptember elsősorban a pihenésről szólt, és mivel többnyire itthon voltam, igencsak gondolkodnom kellett a használt termékeken - tekintve, hogy alig sminkeltem, mert itthonra sosem szoktam. 


Én ősszel is szívesen használok gyümölcsös illatú termékeket, ezért az Avon Fruity Margarita tusfürdőt sem tettem félre, de közben azért elővettem a The Body Shop Froster Berries tusit is, ami a tavalyi limitált kollekció része volt, de csak most bontottam ki. Visszatértem a NIVEA Creme Care arctisztítójához is, mert a hidegebb hónapokban különösen jól esik ezt használni. Parfümök közül volt még egy mintám a Giorgio Armani Acqua Di Gioia illatból, amit sokszor fújtam magamra, és nagyon szeretem, de nem tudom, hogy valaha meg fogom-e venni, mert elég borsos az ára. 


Az Innisfree No-Sebum púder az egyik legjobb, amit valaha próbáltam. Fantasztikus az állaga, szinte beleolvad a bőrbe, és még a nap végén is vállalható az arcom újrapúderezés nélkül. Ebben a hónapban a wet n wild Comfort Zone palettája van soron - egy ideje minden hónapban kinevezek 2-3 palettát, amik az adott hónapban prioritást élveznek, hogy ne mindig ugyanazokat használjam -, és nincs belőle olyan szín, amit ne szeretnék. Ebben a formában már nem kapható, mivel nemrég teljesen megújították a márka palettáit, de elvileg nem szűnt meg. Az Essence Electric Vibes szemceruzák 02 #sorrynotsorry árnyalatát is sokszor használtam, és örülök, hogy már kaphatók igazán élénk színek is a drogériás kínálatban. A Catrice Brow Colorist szemöldökformázója meglehetősen új szerzemény, de elégedett vagyok vele, érdemes tenni vele egy próbát, ha még nem találtátok meg a tökéleteset. A s-he Ultra Matt rúzst 65-ös árnyalatban már láthattátok párszor a blogon, mert ez az egyik kedvenc őszi ajakkencém, így most is előkerült.

Végignéztem a Kicsi Ország, Kicsi Kína című dokumentumfilm sorozatot, ami a magyarországon élő kínai diaszpórát mutatja be négy részben. Szerencsére fent van a YouTube-on is, így bárki meg tudja nézni. Nagyon érdekes szerintem, sok érdekességet meg lehet tudni belőle, akit érdekel az ilyesmi, annak csak ajánlani tudom.
A legújabb YouTube csatorna, amire feliratkoztam, és rendszeresen nézem, az az AfterPrisonShow - és igen, pont arról szól, mint amit a neve sugall. Ex-elítéltek mesélnek a tapasztalataikról, történeteket mesélnek, és bár ez nem egy hétköznapi téma, és valószínűleg nem is feltétlenül tetszik mindenkinek, hogy ilyen van, engem érdekel.

Kedvenc dalok:
Bring Me The Horizon - Mantra
Passenger - Survivors
The Kooks - The Weight Of The World
Snow Patrol - Heal Me
KT Tunstall - The River
Tom Odell ft. Alice Merton - Half As Good As You
Kodaline - Head Held High
As I Lay Dying - My Own Grave
Bury Tomorrow - The Age
Mumford & Sons - Guiding Light

Ami a következő időszakot illeti, egyelőre még tervezés alatt van, hogy hogyan tudom a blogot és a hozzá kapcsolódó közösségi felületeket összehangolni a munkával, de lassan talán eljutok oda, hogy legyen erre egy rendszer :)

2 megjegyzés:

  1. 1-2 éve láttam a Kicsi Ország, Kicsi Kína sorozatot nekem is nagyon tetszett.
    A Guiding Lightot én is sokat hallgattam szeptemberben, jó kis dal lett.

    Remélem, jól telnek a dolgos napok! 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csodálkozom, hogy még csak most találtam rá erre a sorozatra, pedig általában az összes ilyen témájú dologra azonnal ugrom :D
      Nem egyszerű, de jó hely nagyon :)

      Törlés