2018. október 24., szerda

Mi van egy elhasznált Beauty Blender belsejében?

Nem tudom, pontosan mikor és honnan indult ez a sminkszivacs szétvagdosás, de ha jól emlékszem, valami olyasmi feltételezés volt az alapja, hogy nem lehet őket rendesen kimosni, és ezért a szivacsok belsejében felhalmozódik a termék. (Sőt, olyat is hallottam, akinek bogár volt a belsejében...) A BeautyBlenderről készült tesztben én is megemlítettem, hogy kidobás előtt szívesen szétvágnám, és megnézném, hogy néz ki a belseje, és ti is írtátok páran, hogy kíváncsiak lennétek rá, most pedig eljött ennek az ideje.




A kérdésre a rövid válasz: semmi. Később tovább is vágtam egyébként, de azt már nem lett volna értelme megmutatni, mivel ugyanez volt a helyzet. Őszintén, én nem nagyon lepődtem meg ezen, mert gondoltam, és reméltem is, hogy alapos tisztítás mellett nem marad termék a belsejében. Kicsit kevesebb, mint egy éve használom majdnem napi szinten, és igazából teljesen jó állapotban van még, csak néhány apró lyuk található a felületén, de nem kezdett el foszlani, vagy repedezni, viszont úgy éreztem, hogy azért bármennyire rendszeres mosás ide, vagy oda, ideje megválni tőle. Ilyen teljesítmény mellett egyébként szerintem még a teljes árát is megéri, bár én tavaly Black Friday akció keretein belül rendeltem meg akciósan.

Ennyi lett volna igazából, csak egy kis szösszenet, érdekesség :) 

4 megjegyzés:

  1. Én sem lepődtem meg igazából. Az Oriflames szivacskám lassan én is egy éve használom, de még eszembe se jutott a lecserélése, pedig lehet itt az ideje. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Real Techniques fél év használat után már úgy néz ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki, szóval...:D

      Törlés
  2. Különösen én sem lepődtem meg, de azért jobb ezt így látni. :D Nekem az ilyen dupe változatok is elég sokáig bírják, mint a DM vagy Rossmann termékek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, én csak a Real Techniques kipróbálása után jöttem rá, hogy az Ebelin konkrétan kőkemény ahhoz képest :D

      Törlés