2018. június 23., szombat

Zsákbamacska | Mi volt a Notino Summer Beauty Boxban?

Nem tudom, tudtátok-e, de már a Notinonak is van szépségdoboza, amiből a héten én is kaptam egy darabot, hogy bemutathassam nektek a tartalmát. A szokásos szépségdobozokkal ellentétben itt a benne található termékek mindegyike ismert, ide kattintva a honlapon megtalálható, hogy miből van benne teljes méret, és miből utazó, vagy minta kiszerelés, így mindenki el tudja dönteni, hogy a tartalom alapján megéri-e neki megvásárolni, vagy sem. 




Teljes kiszerelésű termék a Nivea málnás-rebarbarás tusolóhabja, amiből én már korábban elhasználtam egyet, és szerettem is. A Korika márkát én korábban nem ismertem, és nem is igazán sikerült kiderítenem, hogy pontosan honnan is származik, de gyanítom, hogy valahonnan Ázsiából, mivel eléggé a maszk témára álltak rá, ennek megfelelően a dobozban is egy SciBeauty fátyolmaszk - aminek a teljes ára több, mint 3000 forint :O -, illetve egy hidrogél ajakmaszk van. (Ezutóbbi mostanában eléggé népszerű az interneten, valamiért azonban én sajnos viszolygok tőlük.) Egy lapos alapozóecsetet is kapunk a BrushArttól, én mondjuk már jó ideje szinte csak szivacsot használok alapozáshoz, és az ecsetek közül sem ez a fajta a kedvencem, de tudom, hogy vannak akik erre esküsznek. 


Amire én a legjobban kíváncsi vagyok, az a Vichy Minéral 89 Booster, amiből egy 5 ml-s kiszerelés került a dobozba, erről rengeteg jót olvastam már, és örülök, hogy kipróbálhatom. Érzékeny fejbőrűként, és a hajápolási termékek mániákusaként a Bioderma Nodé samponnak is örülök ebből a vonalból Andi barátnőm nagyon szereti az egyik sampont - nem pont ezt -, amit szintén ki szeretnék majd próbálni valamikor. A La Roche-Posay Anthelios XL arcra való fényvédő mattító változatát még nem próbáltam, ez a 3 ml-s kis tubus tökéletes lesz arra, hogy eldönthessem, működik-e a bőrömmel, vagy sem. A MEDIBLANC Whitening fogkrémmel kapcsolatban hallottam már jót is, rosszat is, én személy szerint nem szívesen kísérletezem, ha a fogaimról van szó, így ez nem kifejezetten hasznos számomra, a SpiriTime kézkrémek ezen illata pedig nem a kedvencem, de ez egyéni preferencia ugyebár.



A Lancôme-tól három tasakos mintát rejt a csomag, egy Visionnaire nappali krémet, egy Génifique Advanced szérumot, és egy Teint Miracle alapozót. Én általában minden ilyen mintát elteszek, és utazásokkor szoktam őket elhasználgatni. Nagy népszerűségnek örvendenek mostanában a L'Oréal Smooth Sugars arcradírok, ezekből is van minta a dobozban, méghozzá a Glow, illetve Nourish változatból, és úgy gyanítom, hogy nem csak egy alkalomra elég mennyiség van bennük. Végül pedig három Calvin Klein parfümmintát is kapunk: egyet a CK One unisex illatból, egyet-egyet pedig az Obsessed  női és férfi változatából. 

Néhány kuponkódot is megosztanék veletek, amelyek a dobozhoz járó prospektusban voltak, és amelyeket 2018.09.30-áig tudtok felhasználni, vásárlásonként egyet:
  • 10% kedvezmény a Bioderma márkára - BIODERMAHU
  • 10% kedvezmény a La Roche-Posay márkára - LRP10HU
  • 25% kedvezmény a L'Oréal Smooth Sugars radírokra - LORBOXHU
  • 30% kedvezmény a SpiriTime márkára - SPIRITIME30HU
  • 25% Nivea termékekre (kivéve a napozó termékek) - NIV25HU
  • ingyenes szállítás a MEDIBLANC márkára - MEDIBHU
  • 50% kedvezmény BrushArt ecsetekre - BRUSH50HU
A doboz egyébként 5800 forintba kerül, és limitált ideig, a készlet erejéig kapható.

Összességében azoknak ajánlom ezt a kiadást, akiket nem zavar, ha egy szépségdobozban nem csak teljes kiszerelésű termékek vannak, valamint ugye az is előny a választásnál, hogy előre tudni lehet, mit rejt. Én a termékek nagyobb részét szívesen használom majd el, a minták közül is sok van, ami érdekel, de írjátok meg, ti mit gondoltok :)

2 megjegyzés:

  1. A táska, ami az első képen a háttérben látható, milyen? Bizonyos rendelési összeg felett 2500-ért lehet megvenni. Ma rendeltem egy The Balm palettát, és egy spirált, el is gondolkodtam a táskán, de végül is strandtáskám van, BKV-ra viszont csak olyat használok, ami cipzáros, így végül is kihagytam.
    A dobozból engem egyedül a Vichy terméke érdekelne, ha viszont a a doboz árát kissé megpótolom, akkor már vehetek abból egy teljes méretet. Szóval nekem ez most nem jön be (és asszem holnap pixit sem rendelek).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég strapabírónak tűnik, bár én nem járok strandra, szóval nem annyira fogom hasznát venni :D

      Törlés