2017. november 3., péntek

Zsákbamacska | Mi volt a szülinapi Pixitane dobozban?

Az első L'Occitane-nal közös Pixiboxról lemaradtam, ezért amikor megláttam, hogy az idei születésnapi különkiadás szintén velük együttműködésben készül majd, tudtam, hogy erre mindenképpen szeretnék majd lecsapni. A szerencse mellém állt, és sikerült is, így izgatottan vártam a futárt a dobozkával, most pedig megmutatom, hogy mi lapult benne.


A csomagolás dizájnját ezúttal is Sápi Beáta készítette, ami igazán illik a márkához, kifinomult és ízléses. Tudni lehetett előre, hogy 4 darab kereskedelmi forgalomban kapható utazó kiszerelésű termék, 2 deluxe minta és egy kiegészítő dolog lesz benne. Nagyjából tisztában vagyok a márka kínálatával, viszont még sosem próbáltam tőlük semmit, éppen ezért reméltem, hogy 1-2 testápolási és hajápolási terméket ki tudok majd próbálni, ez a tippem pedig be is jött.


A verbénás tusfürdő és testápoló tökéletes utazáshoz, Prágába is ezeket vittem magammal, kellemes citrusos, frissítő illata van. Az Aromakológia helyreállító samponra nagyon kíváncsi vagyok, őszre-télre úgyis mindig elkél egy kis plusz táplálás. A shea vajas kézkrém igazi ikonikus termék a márka kínálatában, ez a mini 10 ml-s kiszerelés pedig bármelyik táskában elfér. Ezt szintén kipróbáltam már, és bár az illata annyira nem tetszik, kétségkívül jól hidratál és pillanatok alatt rendbehozza a száraz kezeket. Hogy az arcápolás se maradjon ki, egy shea vajas nyugtató arckrém is volt a dobozban, amit valószínűleg éjszakára fogok bevetni, bár a shea vajas termékek általában nem szoktak maguk után ragacsos érzetet hagyni. A nemrég bemutatott Terre de Lumière parfümből is kaptunk egy 5 ml-s mintát, ami egy meleg, édeskés-virágos illat, és meglepően tetszik annak ellenére, hogy általában a citrusos-gyümölcsös parfümöket szeretem. Az ajándék kiegészítő pedig egy mini fa fésű volt, ami nagyon aranyos, és még használható is.


Összességében szerintem egy univerzális és jól kihasználható kiadás lett ez, én legalábbis mindent el fogok tudni használni belőle, a doboz maga pedig ismét szuper lesz tárolásra. Nem bántam meg, hogy megrendeltem, és ismét csak azt tudom mondani, hogy nekem kifejezetten tetszenek azok az összeállítások, amik egy bizonyos márkával együttműködésben születnek meg.
Még legalább ennyi szülinapot! :)

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű az a kis parfümös üvegcse! Az illata is fini?
    A fésű is remek ötlet, az előző kollaborációs dobozkától is pont egy kis extrát vártam. Hááát, ez az! :) Jó kis doboz lett a mostani, sajnálom, hogy nem rendeltem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem tetszik az illata, de ahogy rákeresgéltem Krémmánián, elég megosztó, van, aki szerint nagyon finom, de vannak jópáran, akik azt mondták rá, hogy kommersz és gagyi.

      Törlés
  2. Nekem aznap, amikor lehetett rá jelentkezni, reggel dolgom volt, úgyhogy annak rendje és módja szerint el is felejtettem, csak később jutott eszembe, akkor pedig már természetesen nem volt...
    Így aztán még mindig kimaradt nekem a pixi "élmény", ezzel egyidejűleg pedig a L'occitane is idegen maradt, még valahogy nem keltette fel a márka az érdeklődésem.
    Viszont a dobozka tényleg nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, úgy veszem észre, hogy itthon ez a márka eléggé háttérben van, valószínűleg az ára miatt is, pedig egyébként biztosan vannak izgi és jó termékeik, de én sem jutottam még el odáig, hogy bármit is vegyek magamtól.

      Törlés
  3. Nekem kicsit csalódás lett ez a doboz..... Valószínűleg az én hibám, mert a testápolóból és tusfürdőből van egy-egy ilyen példányom, a samponból pedig egy fél l-es. :D És persze a kézkrém is, amit nem ismertem az az arckrém és a parfüm. Az arckrém szerintem télen jó lesz mikor szárazabb a bőröm. A parfüm nagyon cuki, illata nem olyan rossz, de nem venném meg a nagyobb kiszerelést.. Nálam nagy favorit a márkától a peóniás arckrém, nem olcsó, de mégis megrendeltem már egyszer. És éppen a Pixiboxból ismerem, mivel ugyebár ez már a második doboz a L'Occitane-al együttműködve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezesetben nálad tényleg kicsit mellényúlás volt :D Igen, For Her Szandránál hallottam rengeteget a peóniás arckrémről, viszont tényleg baromi drága, ezért valószínűleg sosem fogom kipróbálni, plusz a rózsaillattal a világból ki lehet kergetni :D

      Törlés