2017. november 5., vasárnap

Internetes pénzkeresés | Piackutatási kérdőívek #5

Ezúttal ismét csak egyetlen piackutatós oldalt mutatok, amit nem újonnan ismerek, de kicsit döcögősen indult a kapcsolatunk, és hanyagoltam, lentebb ki is fejtem ennek az okát. Mióta viszont kicsit változtattak a konstrukciókon, megszerettem, és bizonyítottan ki is fizet, ezért szívesen ajánlom.


Adunk a véleményére: kezdetben csak egy állatos webáruházzal álltak kapcsolatban, ott lehetett vásárolni a kifizetésekkel, de mivel nekem nincs háziállatom, egy idő után elkezdtem nem foglalkozni a küldött kérdőívekkel. Nemrég viszont bekerült a kínálatba az eMAG is, és így már megéri töltögetni, mert a szállítási díjból is lejön az utalvány, és egyébként is sokszor szoktak akciók lenni ott. Ugyanúgy emailben küldik a kérdőíveket, amelyek átlagosan 200-350 forintot érnek, és 2500 forint összegyűjtése után váltható be kuponkódra ugyanolyan értékben, amely a szállításból is levonható, nem csak a vásárolt termék összegéből. Havonta átlagosan 2-3 kérdőívet küldenek, néha többet, néha kevesebbet, szóval néhány hónap alatt össze lehet gyűjteni elég pénzt a kifizetéshez. Minden kérdőív, és az oldal maga is magyar nyelvű. Ide nem tudok külön meghívót küldeni, elég, ha az oldalon regisztráltok.

Ha érdekesnek találtátok, linkelem az előző részeket, ahol több hasonló oldalt is megismerhettek: elsőmásodikharmadiknegyedik.

2 megjegyzés:

  1. Köszi! Na látom már el is maradtam pár ilyen posztoddal. Nekem a Mobrog olyan car teszteket küldött hogy kitölteni se tudtam vagy egy évig mire összejött a zsé. Becsukódott az oldal, nem mozdult tovább meg ilyen gagyiságok. A jtn-t egy kicsit unom, hogy 50 pontonként gyűlik csak..egy etapnyit már tavaly összetudtam gyűjteni végre...😂 Amire rá vagyok katranva az a daedalus, hetente van teszt, már csak 50 pont és van 10 euróm. Korreai turpisságokra szoktam elkölteni ezeket. 😁 Az ipsosos utalványok meg a karácsonyi Nagytétényi kastélylátogatást fedezik, amire minden évben megyek a párommal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Mobrog meg a Marketagent mostanában nem igazán tesz ki magáért, ellenben a Globaltestmarket csak úgy ontja magából a kérdőíveket :D A Daedalusra beregisztráltam, de nekem semmit sem csinál, egy darab e-mailt nem küldtek, lehet ránézek majd megint. A Nagytétényi Kastélymúzeum meg itt van mellettünk néhány buszmegállónyira a világ végén, de szerintem legutóbb 5 éve voltam arra :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...