2017. november 26., vasárnap

Kívánságlista #8

Mostanában igencsak bevásároltam, így különösebb szükségem nincs semmire, ettől függetlenül viszont továbbra is bújom néha azért az internetet újdonságok és érdekesnek tűnő termékek után kutatva, amikből nincs kevés. Néhányat ezek közül reméltem, hogy be tudok majd szerezni a Black Friday alatt, de néhány webshop kínálata eléggé csalódás volt a kedvezmények mértéke és az ingyenes szállítási lehetőségek tekintetében, aminek legalább a pénztárcám örül. 

Amit leginkább szeretnék mostanában, az egy új hajvasaló, mivel a jelenlegit már legalább 5-6 éve nyúzom, és elkelne egy új. A Remington Shine Therapy típusát néztem ki, és valószínűleg karácsonyi ajándékként meg is fogom venni magamnak. Haj témánál maradva régóta nézegetem már a Lush samponkorongokat, azok közül is leginkább a New verzió az, ami az én hajamra a legmegfelelőbb lenne a leírás alapján. Rengeteg pakolást vettem mostanában, a Gliss Kur Winter Repair termékcsaládja azonban még így is izgatja a fantáziám, szóval ha kapható lesz még akkor, amikor az itthon levő hajápolóim nagy részét elhasználtam, akkor tuti beszerzek valamit innen. Mostanában mindenhol a Heimish All Clean Balm arctisztítót látom, szembejön velem Instagramon, különféle blogokon, csak idő kérdése, hogy mikor adom be a derekam, és rendelem meg én is.
A Clinique újdonságai közül leginkább a 2-in-1 Cleansing Micellar Gel sminklemosó keltette fel az érdeklődésem, mivel más márkák hasonló micellás géljeiről nem olvastam túl sok pozitív véleményt, ez viszont ígéretesnek tűnik. A Rimmel Lasting Finish 25H Breathable alapozója a hírek szerint hamarosan hozzánk is megérkezik, és mivel általában szeretni szoktam a márka alapozóit, erre is kíváncsi vagyok - nem mintha egyébként szükségem lenne mégegyre. Az utóbbi hónapokban a highlighterezésre is rákaptam - bár még mindig nem viszem túlzásba -, és emiatt szeretném beszerezni a BarryM Liquid Chrome Highlighter Drops highlighterek valamelyik árnyalatát. Kinéztem egyet-kettőt a Lime Crime Velvetines folyékony rúzsok közül is, de mostanában annyi rúzsom lett, hogy ezeknek a beszerzése még várat magára, viszont nem lesznek elfelejtve. 

Ennyi lett volna az álmodozás mára, aztán meséljetek, hogy ti mire szeretnétek lecsapni mostanában, vagy mit vettetek a Black Friday alatt! :)

16 megjegyzés:

  1. Nem vettem semmit a Black Friday alatt, viszont nemrég kaptam ajándékba egy teveszínű kabátot és megtaláltam a tökéletes lovaglócsizmát is, úgyhogy nagyon boldog vagyok. A Heimish All Clean Balmot pedig jó szívvel tudom ajánlani. Nekem még a sima, letekerős kupakú volt, de az új verzió már könnyebben kezelhető, felpattintóssal érkezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt örömmel hallom, még van a NYX-ből is bőven mondjuk, de hajt a kíváncsiság :D

      Törlés
  2. Nem vettem semmit a Black Friday alatt. Sajna túl sokáig volt csak kicsit is kinyitva a VitalCare balzsamom, kb teli üveggel dobhattam ki tegnap, és erősen ki kéne valószínűleg így a sampon párját is dobnom, ami nem változott el, de ugyanakkor vásároltam őket. So egy sampont és balzsamot muszáj leszek beszerezni, ahogy egy szemöldökformázó gélt is, előző kb már nem fogja be szemöldököm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, én ugyanígy jártam egy Vitalcare samponnal, néhány hónapra félretettem, és amikor utána elővettem, már meg volt romolva :/ Más samponnal még sosem jártam így, elég szomorú voltam, mert szerettem volna még elhasználni, de hát...

      Törlés
    2. Az a baj, hogy nekem nem pár hónapra volt félrerakva, 2016-ban vettem, bár szerintem a balzsamot ki se nyitottam...

      Törlés
  3. A Black Friday akciók keretében Juvia's Place palettákra, egy BH Cosmetics palettára és ecsetkészletre, KAP rúzsokra és ecsetekre, valamint Lacoste parfümre neveztem be, úgyhogy most egyelőre talán üres marad a sminkes-testápolási kívánságlistám. Születésnapi ajándékként egy szuper New Yorker kabátot kaptam, valamint azóta a Bonprix kínálatából is beszereztem egy fekete alapdarabot, úgyhogy a télre már el vagyok látva, bár cipők terén még bővíteni szeretném a készletet. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont most készülök kabátot venni, mert természetesen áll a szekrényben legalább 4, de egyiket sem hordom :D

      Törlés
  4. Egy táskát és egy aprítógépet vettem, illetve anyukám karácsonyi ajándékát, egy slow cookert. :)
    Klassz dolgok szerepelnek a kívánságlistádon. :) A Winter Repair hajmaszk engem is nagyon érdekel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, gyakran elfeledkezünk róla, hogy a Black Friday nem csak a ruhákról és a sminkekről szól, hanem szuper háztartásba való kiegészítőkre is le lehet csapni :D

      Törlés
  5. Két Zoeva paletta lett az idei Black Friday áldozata, és kicsit csapkodom a fejemet a falba, mert volt még egy arcpaletta, amit nagyon szívesen megrendeltem volna. (Későn vettem észre, kétszer pedig nem fizetnék szállítási díjat. Sebaj, majd legközelebb :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy Zoeva palettát én is szerettem volna, de sajna nem találtam olyat, amit teljes egészében ki tudtam volna használni, annyi van már itthon hasonló színekből :/

      Törlés
  6. meglepő, de én sem vettem semmit (smink). pedig van kívánságlistám, és sok olyan termék is szerepel rajta, amit amúgy is ildomos lenne már újravenem (korrektor, púder, már az utolsókat rúgják :D), gondoltam majd pénteken. hát, csalódááás. :D annyira nem voltak nagy kedvezmények, mint hittem, illetve sok irreális volt (200$ felett 20%, stb..), plusz szinte sehol sem volt ingyen szállítás, aminek azért örültem volna. :D szóval lesz egy köröm egy drogériába. :D vidékiként pestre csak emiatt nem mentem fel (meg amúgysem, elképzeltem a tömeget a plázákban.. brrrr), szóval nyx cuccokat vettem volna szívesen, de mindegy. majd jövőre. :DD de sikerült szereznem egy külső vinyót végre, viszonylag reális áron, szóval boldogság. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ingyenes szállítást vártam, főleg a Colourpopnál, de hiába :/ Jó, így is leadtam két rendelést, de akkor is :D

      Törlés
    2. én is leadtam kb. 1.5 hete életem első colourpop rendelését, mikor 30$ felett ingyenes szállítás volt. :D már várom, annyi jóóót olvastam a termékekről. :D bár most a vámmal kapcsolatban kicsit bajban vagyok, hogy 30 dollár felett van vagy mi. :O :DD vagyis valahol olvastam, hogy +2500 ftot kellett fizetni az illetőnek a csomag átvételekor. :|

      Törlés
  7. Huhh, hát én most belecsaptam a lecsóba...
    A péntek reggelt, még munka előtt a Müllerben indítottuk a férjemmel, vettünk még a gyerkőcöknek karácsonyra játékot, és ha már ott voltunk, végül nem tudtam ellenállni a L'oreal új Paradise spiráljának. Egyébként tegnap már használtam, és nagyon tetszett, mert nem lettem tőle panda, pedig egyszer még el is felejtkeztem róla, és megdörgöltem a szemem. Másik, amit a Müllerben vettem, a Hypoallergenic Bell állványról - mivel a márka körömlakkjai nagyon bejönnek - egy powder lipstick. Igazából én nem is figyeltem, hogy milyen, csak a színe tetszett meg nagyon, és csak felkenve jöttem rá, hogy ez egy matt rúzs, viszont meglepően kellemes viselet, tetszik.
    Aztán este még két Pupa üzletet is útba ejtettem, náluk mindenről lejött 30%, a mono szemhéjpúderekről pedig 40%, úgyhogy ez utóbbiból vettem is hármat, mellé egy Pupart Revolution S eyes palettát, Intense plum változatban, amiben valami csodálatos színek vannak. Vettem két Multiplay szemceruzát, mert ezeket nagyon szeretem, és az első körömlakkomat is a márkától, ami az I'm metallic sorozatból egy gyönyörű, sötét rosegold árnyalat, igazi ünnepi szín.
    Vettem még magamnak a C&A-ban egy sapkát, és neten rendeltem egy Xiaomi MiBand2 fitneszkarkötőt, ami már volt nekem egy, amit nagyon szerettem, de azt sajnos elhagytam.

    Egyébként most milyen hajvasalód van? Nekem egy Remingtonom van, de már jó régi szegény, viszont alig használom, mert nem igazán van rá időm. De alapvetően a márkával elégedett vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ga.ma, fodrászmárka, de sajnos sikerült párszor leejtenem, meg rendesen nyúzva van, úgyhogy érik a csere nagyon :D

      Törlés