2023. augusztus 28., hétfő

Kívánságlista #27 | Catrice és Essence szortimentfrissítés 2023 ősz/tél

Ha nyár vége, akkor érkezik az új Essence és Catrice szortiment. Az ezt megelőző leárazás már elkezdődött a drogériákban, úgyhogy remélhetőleg hamarosan hozzánk is megérkeznek az újdoságok, amik közül szokás szerint kiválogattam azokat, amik leginkább felkeltették az érdeklődésem. 

A Catrice The Vitamin C Fresh Glow primer szerintem összességében nem fog többet tudni, mint bármelyik hidratáló sminkalap, és gyanítom, hogy a C-vitamin tartalma is elhanyagolható, de azért érdekesnek hangzik. A Soft Glam Filter Fluid a promóvideók alapján olyasminek tűnik, mint mondjuk a MAC Strobe Cream és egy színezett szérum hibridje, ha nagyon ragyogó hatást hagy majd maga után, akkor nem fogom megvenni. 

A Pure Volume szempillaspirálból érkezik egy barna változat, és érdekes módon nagyjából egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány márka árul barna szempillaspirált, úgyhogy a kevésbé drámai pillák kedvelőinek ez jó hír lehet. A Calligraph Pro szemhéjtus matt verziója is jön, ami kicsit fura nekem, mert az eredeti sem fényes hatású szerintem, de ezt ettől függetlenül biztosan kipróbálom majd, mert a sima változat a kedvenc szemhéjtusom valaha. A Colour & Fix szemöldökzselé csomagolásában is nagyon hajaz a Maybelline Brow Fast Sculpt szemöldökzselére, kíváncsi vagyok, hogy a nyomába tud-e majd érni. Az Essence újdonságai közül mindössze két dolog keltette fel az érdeklődésem, az egyik a Multichrome Flakes topper, ami ígérete szerint a szemhéjpúderre felvive biztosít majd különleges hatást, egyelőre két árnyalatban. 

Az ajakolajak már egy ideje slágernek számítanak, úgyhogy a Catrice Glossin' Glow színezett ajakolajak rögtön öt színben érkeznek, bár a promóképek alapján az ajkakon nem túl látványos a különbség közöttük. Végül pedig bár már évek óta nem volt kilakkozva a körmöm, az Essence Holo Bomb körömlakkok érdekesnek tűnnek, úgy tűnik, hogy a holo trend is visszatér. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése