2023. január 21., szombat

Kívánságlista #26 | Catrice szortimentfrissítés 2023 tavasz/nyár

Ha január, akkor ismét érkeznek a Catrice és Essence újdonságok, én pedig ismét kiválogattam a számomra legizgalmasabbnak ígérkező termékeket. Ezúttal az Essence új szortimentjéről nem lesz szó, mert nem igazán találtam olyasmit, ami felkeltette volna az érdeklődésemet, viszont a Catrice háza táján nem is egy izgalmas termék van. A teljes lista ide kattintva érhető el.

Az utóbbi körülbelül egy évben talán ha egy alapozót vettem, mert szerettem volna elhasználni többet is a meglevő kollekciómból, és most, hogy ez sikerült, pont jókor jön ki a HD Matte 18H púderalapozó és a Tinted Serum Foundation. Mindkettőre nagyon kíváncsi vagyok, és úgy láttam, hogy az árnyalatok is kellően használhatók belőlük, remélem, mindegyiket behozzák Magyarországra. 

Legjobban mégis a Calligraph Artist matt szemhéjtusokat várom, promókép alapján nagyon izgalmas színekben érkezik, a barnán kívül valószínűleg az összeset be fogom majd szerezni, színes tusokkal azonnal meg lehet venni. Jön két vízálló szemceruza is, Ultra Precision 20H Gel Eye Pencil néven, ezek közül nem meglepő módon a kék érdekel nagyon, bár alapvetően nem igazán vannak jó tapasztalataim a Catrice automata szemceruzákkal, eddig mindegyik nagyon gyorsan beszáradt és használhatatlanná vált, miközben például az Essence évekig ugyanolyan krémes marad, mint amikor megvettem. A Pro Slim szemhéjpúder paletták közé is érkezik egy új, Blushing Ocean fantázianevű összeállítás, ami elsőre hordhatónak, mégis különlegesnek tűnik. Ezt valószínűleg nem fogom megvenni, mert rengeteg ilyen színem van, de szerintem sokan fogják szeretni.

Végül pedig egy ajakra való termék keltette fel az érdeklődésem, az Intense Matte Lip Pen rúzsceruzák, ami főleg natúr színekben jön ki, én viszont szinte mindenből a narancsos-pirosas árnyalatokat próbálom ki először, így most is ezt választottam ki. 

Remélem, minél előbb kikerülnek az üzletekbe is az újdonságok, hogy élőben is megnézhessem, megswatcholgassam őket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése