2023. január 15., vasárnap

Elfogytak #57

Ebben a bejegyzésben azokat az arcápolási termékeket mutatom meg, amiket még 2022 utolsó felében használtam el, illetve 1-2 smink is lesz majd a végén.

NIVEA MicellAIR Expert micellás víz: a drogériás micellás vizek közül ez az egyik kedvencem, többször újravettem már. Főleg szemre szoktam használni, vagy ha nagyon tartós arcsminket viselek, mert kétfázisú.
Újravenném? Igen.

The Ordinary Squalane Cleanser lemosó: sajnos ennél a tubusnál azt vettem észre, hogy elkezdte csípni a szemem, pedig pont azért vettem, mert azon kevés balzsamos-olajos lemosók közé tartozik, aminél ezt nem tapasztaltam. 
Újravenném? A fent említett ok miatt csak talán, pedig sokáig a kedvencem volt.

AVON True Dual Action szemfestéklemosó: tette a dolgát, de összességében maradnék inkább az Yves Rocher kétfázisú lemosójánál, ennél elég erőteljesen észlelhető használat után a homályos szem effektus.
Újravenném? Nem.

Banila Co Clean It Zero arctisztító balzsam (mini): Több ilyen mini balzsamom is van, amiket még talán eBay-ről rendeltem egyszer egy szettben. Nagy kiszerelésben nem venném meg egyiket sem, de egyébként nem rosszak, utazáskor elhasználgatom majd őket, ezt például pont Sopronba vittem magammal.
Újravenném? Nem.

Geek & Gorgeous 101 Liquid Hydration: örülök, hogy mostanra már szórófejes kiszerelésben kapható, eddig pont azért nem szerettem használni, mert egyáltalán nem volt praktikus kézbe vagy vattakorongra önteni és úgy felvinni a bőrre. Egyébként hatékony, nyáron számomra önmagában is elég hidratálást nyújt.
Újravenném? Talán.

Drunk Elephant C-Firma Day Serum (mini): Glambotról jutottam hozzá, de ahhoz képest, amennyibe kerül, szerintem nem éri meg az árát. Egy teljesen egyszerű szérum, felkenés után sokáig ragad a bőrön, ráadásul a csomagolása folyik, és nem csak az enyém volt selejtes, mert Kruchió Évi is ugyanerre panaszkodott a teljes méretű flakonokkal kapcsolatban.

Revolution Skincare 10% Matrixyl Fine Line Reducing Serum: szerettem ezt a szérumot, jó volt állaga, nem ragadt, jól hidratált, de hosszú távon különösebb hatást ezen kívül nem tudok a kontójára írni.
Újravenném? Talán.

Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions szérum: egy trnd tesztelés alkalmával jutottam hozzá, nem vártam tőle túl sokat, de meglepően jól működött, szívesen használtam. A teljes árát mondjuk nem adnám ki érte.
Újravenném? Talán.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix szemkörnyékápoló (mini): elhasználgattam, kellemes volt használni, de soha nem fizetnék ki annyi pénzt egy szemkörnyékápolóra, amennyibe ez kerül, a hidratáláson kívül más hatását nem is tapasztaltam.
Újravenném? Nem.

Eucerin Sun Oil Control SPF50+ arcra való fényvédő (mini): 1-2 használatra volt elég, de jól lehetett rá sminkelni, kellemes volt az állaga, szóval ha legközelebb arcra való fényvédőt vadászok, a fejemben lesz.
Újravenném? Igen.

Tatcha Silk Canvas primer (mini): egy barátnőm hozta még Amerikából, sajnos Tatcha termékeket online csak nagyon drágán lehet beszerezni, a szállítási költséggel és az áfával, vámmal együtt nem igazán éri meg, pedig mást is szívesen kipróbálnék még a márkától, mert ez nagyon bejött. Van pórusminimalizáló, kiegyenlítő hatása, de közben mégsem szilikonos, hanem úgy terül a bőrön, mint egy hidratáló.
Újravenném? Igen.

Revitalash Revitabrow Advanced szemöldöknövesztő szérum: rajtam valóban volt hatása, de sajnos még azelőtt megromlott, hogy elhasználtam volna.
Újravenném? Talán.

Maybelline Express Brow Satin Duo szemöldökceruza: nagyon szerettem ezt a ceruzát, viszont sajnos a púderes felével nem igazán tudok mit kezdeni, sokkal jobb lett volna a másik végére egy kefe, amit viszont nagyon hiányolok. 
Újravenném? Talán.

Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém: megszámolhatatlan darabot elhasználtam már belőle, és bár most egy ideje nem ezt használom, mert kicsit ráuntam, de bármikor szívesen megveszem, ha fogkrémre van szükségem.
Újravenném? Igen.

1 megjegyzés: