2022. augusztus 26., péntek

Kívánságlista #25 | Catrice és Essence őszi-téli szortimentfrissítés 2022

Augusztus közepétől kezdve mindig folyamatosan figyelem, hogy mikor találok valami infót az új Essence és Catrice szortimentről, és végre kiderült, hogy mik lesznek az új termékek, ezek közül mutatom meg a számomra legérdekesebbeket. A Catrice leárazás már el is kezdődött az üzletekben, az Essence pultoknál egyelőre még nem találkoztam vele, de hamarosan remélem, hogy már élőben is megnézegethetek mindent. 


Az Essence Hello Good Stuff! termékcsalád két új szérummal bővül, egy 3% niacinamidot tartalmazó "pórusfinomító" hatásúval és egy AHA savassal, a Catrice pedig a Pore Blemish Control AHA-BHA szérummal rukkol elő, utóbbit én a BHA miatt nem fogom tudni kipróbálni. A Catrice kínálatába érkezik egy Hydro Protect Melting hidratáló is, ami nagyon érdekel, ezt biztosan meg is fogom venni, és a Glow Skin Renewal Tonerrel is szemezek, ami 5% PHA-t, 3% AHA-t és aloe verát tartalmaz. Részben bőrápolás még a Catrice Hyper Hydro Serum Primer, ami a leírása alapján egy hialuronsavas, géles dolog lesz.

Az Essence Make Me Glow highlighter ránézésre a Pure Nude highlighter utódja lesz, amiről rengeteg pozitívat olvastam korábban, de mire megvehettem volna, eltűnt a polcokról. A Fix & Last termékcsalád kibővül egy porpúderrel, a fixáló spray-t eléggé szeretem ebből a vonalból, úgyhogy ehhez is nagy reményeket fűzök. A Catrice Air Blush Matt pirosítóból és a Melting Kiss színezett ajakbalzsamból (?) a képek alapján eléggé szép és univerzális árnyalatok érkeznek, a Cover + Care korrektor pedig remélem, hogy hasonló lesz, mint a Liquid Camouflage.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése