2021. január 3., vasárnap

Márkák, amiket ki szeretnék próbálni 2021-ben

A korábbi évekhez hasonlóan 2021-re is választottam néhány olyan szépségápolási márkát, amelyek felkeltették az érdeklődésemet és szeretném őket kipróbálni. Idén ez meglehetősen hajápolási fókuszú, most valamiért ismét ez a téma érdekel különösen, de azért van itt más érdekesség is. Mindez persze nincs kőbe vésve, nem kihívásnak szánom, nem történik semmi, ha végül nem tudom az összeset lehúzni a listámról, ahogyan 2020-ban sem sikerült. 

A Pureology-ról nem igazán hallottam még senkitől, de egy ideje már nézegetem a hajápolóikat, és valamiért egyszerűen vonz az egész. Ezzel ellentétben a Function of Beauty a csapból is folyik, rengeteg általam is követett külföldi YouTube videós dolgozik velük, és részben hiszek abban, hogy az ilyen személyre szabott termékek működhetnek, ugyanakkor szkeptikus is vagyok – merthogy ez egy olyan márka, ahol kiválaszthatod a hajproblémákat, amiket kezelni szeretnél, plusz a termék illatát, színét is meghatározhatod, és elvileg ez alapján formulázzák a termékeket. Az Oribe márkával először Zoellánál találkoztam sok-sok évvel ezelőtt, aztán amikor rákerestem, dobtam is egy hátast, mert igazi luxus árkategóriájú termékekről van szó, mégsem hagy nyugodni a kíváncsiság azóta sem. Az utolsó hajápolási márka pedig a Shea Moisture, ahonnan kifejezetten a Manuka Honey + Joghurt protein kezelést szeretném majd megvenni.

A Maui Moisture márkának is vannak hajápolói, egy pakolást próbáltam már korábban, de azt nem tudtam, hogy testápolási termékek is vannak a szortimentben. Sajnos így interneten keresztül nem tudom őket megszagolni, úgyhogy kénytelen leszek majd kockáztatni. A Kaleidos Makeup idén került be igazán a látókörömbe, van is néhány paletta, amiket majdnem megvettem. Tavaly ez elmaradt, de idén mindenképpen le szeretnék majd adni legalább egy rendelést náluk, mert az egyik legígéretesebb feltörekvő sminkmárkának tűnnek. Végül pedig csalok egy kicsit, mert december elején már leadtam egy SIGIL inspired Tammy Tanuka rendelést, és tűkön ülve várom, hogy megérkezzen. Ez egy orosz indie márka, és nagyon ajánlom az Instagram profiljukat, mert egyszerűen elképesztő. Egy kisebb vagyont el tudnék költeni ezekre a pigmentekre, de egyelőre visszafogtam magam...

Ezek tehát azok a márkák, amelyeket idén ki szeretnék próbálni, aztán majd egy év múlva ilyenkor visszatérünk arra, hogy mi jött össze ebből. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése