2020. augusztus 19., szerda

Kedvenceim újratöltve | 2019 Augusztus

Általában az augusztusi kedvenceim csupa olyan termékről szoktak szólni, amiket a fesztiválozás alatt használtam előszeretettel, de sok év után először ez idén most nem így lesz. Addig is viszont nézzük meg, mik voltak a kedvenceim tavaly augusztusban


A The Body Shop Cactus Blossom tusfürdő limitált volt, így nem vettem újra, és ha jól tudom, már a Balea Schönheits Geheimnisse Golden Milch tusfürdőt sem lehet kapni, amit eléggé sajnálok. A Schmidt's Bergamot + Lime dezodort azóta is használom, bár néhány hónapja úgy elpakoltam a lakásban valahova, hogy csak nemrég találtam meg újra, és már majdnem vettem belőle egy újat. A Clinique Moisture Surge Intense hidratálót azóta már egyszer újravettem, jelenleg viszont a Neutrogena Hydro Boost termékcsaládját fogyasztom. 
A Maybelline Fit Me! korrektort szerintem senkinek sem kell bemutatnom, nekem is az egyik olyan termék, amihez tudom, hogy mindig visszatérhetek. Jelenleg nincs itthon belőle, de ha egyszer ráunok a kísérletezgetésre, ez ott lesz. A Catrice Calligraph Pro Precise 24H matt szemhéjtus szerintem az egyik legjobb jelenleg a drogériás kínálatban, meg a nem drogériásban is, mert szerintem ennél többet nem igazán tudhat egy szemhéjtus. Könnyű vele dolgozni, fekete, matt hatású, tartós, olcsó, mi kell még?! Az Illamasqua szempillaspirált már akkor is tudtam, hogy valószínűleg nem fogom újravenni, és így is történt, de pont a napokban jutott eszembe, hogy vajon lehet-e még kapni. A Colourpop Super Shock Shadow Mixed Tape árnyalatban nekem olyan, mint régen a Maybelline On and On Bronze nevű Color Tattooja: a tökéletes natúr árnyalat, amit feldobok, ha nincs kedvem nagy sminket csinálni, de mégis szeretnék valamit a szemhéjamra tenni. A Rimmel Magnif'Eyes Wow Edition szemhéjpúder paletta kissé háttérbe szorult, gyakrabban nyúlok máshoz, de azért még nem akarok tőle megválni, mert néha kedvet kapok hozzá.

Összességében tehát négy termék található meg a kollekciómban, amelyek közül három azóta is oszlopos tagja a mindennapjaimnak. A Balea tusfürdőnél sajnálom, hogy nem korábban vettem észre, hogy már nem kapható, mert szívesen vettem volna még belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése