2020. augusztus 11., kedd

Teszt | AVON Distillery sminktermékek

Nemrég az AVON csapata elküldte nekem kipróbálásra a Distillery termékcsalád sminktermékeit. A kollekcióban található púderalapozó, mono szemhéjpúderek és egy szempillaspirál is, ezekről lesz most szó.


A Distillery termékcsalád termékeire általánosságban igaz, hogy nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, denaturált alkoholt és illatanyagot sem.
Az összes termék csomagolása letisztult, a por állagú sminkek műanyag helyett papír csomagolást kaptak, amik ennek ellenére is strapabírónak tűnnek, mágnessel jól száródnak.


Az elmúlt egy évben teljesen rá vagyok kattanva a púderalapozókra, több márka különböző verzióját is megvettem, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy a Pressed To Impress névre keresztelt púderalapozó mit tudhat. 
A legvilágosabb 100-as árnyalat az enyém, ami kellően világos, kicsit sárgás tónusú. Ecsettel használva nagyon porzik, ezért én inkább szivaccsal szeretem beledolgozni a bőrbe. A fedése enyhe, a bőrhibákat önmagában nem fedi el, azokra mindenképpen kell korrektor, ezt később fotóval is fogom illusztrálni egy olyan napról, amikor elég csúnya volt az arcom. A száraz részeken látványosabb a púderes hatása, az arcom legnagyobb részén viszont szépen összeolvadt a bőrömmel. Napközben egyébként egészen tartós volt, a kifényesedést is sikerült meggátolnia. 
Púderalapozónak hívni szerintem túlzás, egy enyhe fedésű púderről van szó. Összesen 6 árnyalatban kapható, 10 gramm terméket tartalmaz, és teljes áron 4500 forintba kerül.

Összetevők
Előtte
Utána
Előtte
Utána

A Shadow Shots szemhéjpúderek közül én a 473-mas számút választottam, ami egy grafitszürke, fényes árnyalat. Leggyakrabban ujjal szoktam felvinni, ahogy a fényes színek többségét, mert így lehet vele a leglátványosabb eredményt elérni. Ahogy a színmintán is látható, ezüstös, hideg fénye van, felkenve sokkal világosabb, mint amire egyébként számítana az ember. Szemhéjalappal egész nap tartós, és a porzás sem jellemző rá. Első ránézésre azt hittem, hogy mágneses, és ki lehet szedni a tartóból, de tévedtem. 
Összesen 7 árnyalatban kapható, amelyek közül ha jól tudom, kettő matt. 2 gramm terméket tartalmaz és teljes áron 3500 forintba kerül. Ennyit én őszintén nem adnék ki egy mono szemhéjpúderre, hacsak nem valami extrán különleges duokróm vagy multikróm színről van szó.


Összetevők

A Lash'd Up szempillaspirál főként dúsítást és a szempillák vastagítását ígéri, én ugyanakkor azt vettem észre, hogy inkább hosszít, mint dúsít. Hagyományos keféje van, ami elég sok festéket visz fel egyszerre. Nem tudom, hogy a meleg miatt, vagy egyébként is ilyen lenne, de úgy vettem észre, hogy nagyon gyorsan besűrűsödött a festék, már-már túlságosan is, és néhány hét használat után elkezdett festékgöböket hagyni a pilláim végén, bármit csináltam vele. Megpróbáltam néhány csepp Inglot Duraline segítségével feljavítani, de nem igazán jártam sikerrel. Feketének egyébként tényleg fekete, tartós is, és sokaknál láttam, hogy szinte elsőre a kedvencük lett, úgyhogy simán lehet, hogy csak nekem mások a preferenciáim, én egyébként is a folyékonyabb állagú spirálokat szeretem.
10 ml festéket tartalmaz, és teljes áron ez is 3500 forintba kerül.



Összetevők

Összességében maga a koncepció tetszik, és a termékeket is biztosan el fogom használni, ugyanakkor azt gondolom, hogy kicsit drágák ahhoz képest, amit tudnak. A három sminktermék közül egyébként a szemhéjpúderrel vagyok a legelégedettebb, és ahogy már fentebb említettem, a szempillaspirált is sokan szeretik, ahogy hallottam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése