2020. július 28., kedd

Anti-kívánságlista #9: termékek, amiket nem vennék meg

Úgy tűnik, hogy a márkák is kezdenek újra felébredni a vírus miatti leállás után, és elkezdtek kijönni újdonságokkal, bár ugye Amerikában még most is tombol a vírus. Ennek köszönhetően megjelent jó pár olyan termék, ami felkeltette az érdeklődésemet, de sok olyan is, ami nem annyira - utóbbiakról lesz most szó. 
Mint minden ilyen bejegyzésnél, ezúttal is szeretném hangsúlyozni, hogy az alábbiakban bemutatott márkák egyikével sincsen problémám, de minden cég kínálatában akadnak olyan termékek, amelyeknek előre tudom, hogy nem venném hasznát, nem keltették fel az érdeklődésem, túl drágának találom őket, vagy éppen nem győztek meg a teszterek alapján.


Nagyon jól hangzik, amit a Briogeo Be Gentle, Be Kind avokádós-kiwis hajmaszk ígér, ugyanakkor több videót megnézve sokan arra a konklúzióra jutottak, hogy összességében nem hidratál jobban, mint a márka más, olcsóbb hajpakolásai. A Pixi by Petra Clarity tonikot, és összességében a teljes Clarity termékcsaládot szívesen kipróbálnám, de sajnos a fő összetevőjük a szalicilsav, amire pedig érzékeny vagyok. A The Ordinary 100% niacinamid port biztos, hogy sokan meg fogják venni - augusztus elejétől lesz kapható, és 5,80 euróba fog kerülni -, én viszont sosem tudom rávenni magam, hogy az ilyen por állagú termékeket rendszeresen használjam. Lusta vagyok hozzá, elfelejtem, satöbbi...Az e.l.f arcolaj spray-k hallatára a világból ki tudnék rohanni, de persze ez csak személyes vélemény, mivel nem rajongok a hasonló termékekért.
A Maybelline Cheek Heat pirosítók minden bizonnyal a Glossier Cloud Painteket akarják utánozni, amik közül egyébként nekem is tetszik pár, de ha ténylegesen belegondolok, akkor tudom, hogy nem igazán venném elő őket. Már jó ideje csak állnak a krémes állagú termékeim a fiókban, pedig highlighterből és pirosítóból is van olyan, amit egyébként szeretek. A Huda N.Y.M.P.H. All Over Highlighting Powder kinézetre nagyon szép, swatchok alapján viszont semmi extra, millió ilyet láttunk már, ráadásul nagyon világos bőrön sötétnek is tűnik. Az Urban Decay Lash Freak szempillaspirál is olyasmi, ami különlegesnek néz ki, de én biztos, hogy nem tudnék dolgozni ezzel a fura kefével. Végezetül pedig a Melt Cosmetics She's In Parties palettát említeném, amivel az első fotók alapján úgy voltam, hogy valószínűleg meg fogom venni, de aztán teljesen más lett belőle, mint elsőre tűnt. A legtöbben egy sokkal lilásabb összeállításra számítottunk, és a színek még így is nagyon szépek, de ha körülnézek a kollekciómban, biztosan találok hasonló árnyalatokat.

Ezek tehát azok a termékek, amiket valami miatt nem vennék meg, bár a Melt palettát egyébként biztos, hogy jól ki tudnám használni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése