2020. július 20., hétfő

Teszt | Maybelline SuperStay Ink Crayon rúzsceruza

Tudhatjátok, hogy mennyire odavagyok a Maybelline SuperStay Matte Ink folyékony rúzsokért, ezért amint megláttam, hogy rúzsceruzákkal is bővítik a kínálatot Maybelline SuperStay Ink Crayon néven, azonnal beszereztem belőlük egyet...majd még egyet.



A csomagolás nagyon praktikus, mivel a folyékony rúzsokhoz hasonlóan itt is a rúzs színével megegyező a külső. Tetszik a minimál kivitelezés, kiszerelésre pedig abszolút táskabarát. A végén található egy kis hegyező is, ami teljesen jól működik - bár én hegyezés előtt mindig beteszem a rúzsokat egy órára a fagyasztóba. A fotókon már a hegyezett állapot látható, bontatlanul kisebb heggyel érkeznek.


Először a 40 Laugh Louder árnyalatot vettem meg, ami egy élénk, narancsos vörös, ezt pedig a 25 Stay Exceptional követte, ami egy mályvás-lilás natúr szín.


Állagra nagyon krémesek, de nem annyira, hogy ne lehessen velük precízen dolgozni, az ajkakon viszont alig érezhetőek. Egy rétegben kissé áttetszőek, de egy második réteg után már tökéletesen fednek. Néhány perc után lemattulnak - de nem annyira, mint mondjuk a MAC retro matte rúzsai -, ezután már nem érdemes rétegezni, mivel akkor foltosodhat. Az ivást maximálisan bírják, de ettem is már velük, és ha nem is tökéletesen, de szépen fent maradtak - persze némi javítás nem árt utána, főleg az ajkak belső felén. Én egyáltalán nem tapasztalom, hogy szárítana, de másoktól hallottam már, hogy náluk előfordult. 
Az eltávolításhoz nincs szükség olajos sminklemosóra, mint a folyékony társuk esetében, én simán egy papírzsepivel szoktam letörölni.

Bal: 25 Stay Exceptional
Jobb: 40 Laugh Louder
25 Stay Exceptional
40 Laugh Louder

Összesen 10 színben elérhető, legalábbis a Notino oldalán, a drogériákban sajnos ebből nem kapható mind. Emellett meg kell jegyeznem, hogy szerintem elég jól eltalálták a színválasztékot, mert van közöttük világosabb, sötétebb, rózsaszínesebb, pirosasabb, és mind nagyon hordható. 
1,5 gramm terméket tartalmaznak, és teljes áron körülbelül 2500 forintba kerülnek, ami nem a legolcsóbb, de szerencsére szinte mindig van rájuk valamilyen akció.

Összességében ha egy szupertartós rúzst szeretnék feltenni, ami tényleg mindent kibír, akkor nem ezekhez nyúlok, de egy átlag hétköznapra tökéletesek. Leginkább a matt ajkak kedvelőinek ajánlom, bár egy szájfénnyel ezeket is fel lehet dobni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése