2017. december 14., csütörtök

Beszámoló | Avon karácsonyi-évzáró workshopon jártam

Pontosan egy héttel ezelőtt, múlt csütörtökön hivatalos voltam az Avon karácsonyi workshopjára az Akadémia Italia nevű helyre. A programról előzetesen elárulták a meghívóban, hogy a Pinkponilo varroda csapatának segítségével fogunk csúnya karácsonyi pulcsikat csinálni. Én az ilyesmiben rettentő béna vagyok, ne adjatok se tűt, se cérnát, se semmi hasonlót a kezembe, ha kedves az életetek, éppen ezért már emiatt is kíváncsi voltam, hogy mit fogok alkotni.


Andival elsőként érkeztünk a helyszínre - mint ahogy tőlem már megszokott -, amit csodálatosan feldíszítettek az alkalomra, igazi karácsonyi hangulatot varázsolva. Hoztak nekünk kávét, teát, volt többféle süti, szendvics, úgyhogy éhen nem maradtunk, majd miután mindenki megérkezett, Nitu egy rövid beszéddel nyitotta az eseményt, megköszönve az egész éves együttműködést mind nekünk, bloggereknek, mind az Avon és a Well PR csapatának. Ezután a Pinkponilos lányok elmondták, hogy mi mindent pakolhatunk a pulcsinkra, miféle technikákkal: lehetett vasalni, varrni, ragasztani, én pedig ezutóbbi, legkevésbé elrontható módszert választottam. Rengetegféle anyag és dekoráció közül válogathattunk, és bár az elején úgy terveztem, hogy egy hordható, szép pulcsit készítek majd, a végére hát...ezt az ötletet elvetettem, és egy elég érdekes kompozíciót sikerült létrehoznom, aminél bele is estem abba a problémába, hogy el kellett indulnom vissza az egyetemre, de a ragasztó még csak félig száradt meg. Szerencsére sikerült a "művemet" úgy összecsomagolni, hogy kibírja az utat, és végül sikerült túlélnie.
Na de beszéljenek helyettem a képek, mert ismét kicsit túlzásba vittem a fotózgatást:

Ezt a "csodát" készítettem

























Bár viszonylag rövid időt tudtam csak az eseményen tölteni, jól éreztem magam, és ezúton szeretném megköszönni a lányoknak a meghívást, valamint az egész éves közös munkát. Ha mondhatok ilyet, sok cég példát vehetne arról, ahogyan az Avon és a Well csapata az együttműködéseket és az eseményeket szervezi.  

2 megjegyzés:

  1. Rózsaszín-lilás-rosegoldos (?) glitteres fenyő? Mindig meg tudsz lepni Kami, haha :D Egyébként ahog mindig, most is nagyon szép, hangulatos képeket lőttél, jó volt végig nézni őket *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)) Az még hagyján, de a pompomok! Az igazán ízléstelen része egyértelműen az, ahol teleraktam velük :D

      Törlés