2017. augusztus 23., szerda

Elfogytak #27

A legutóbbi elfogyott termékes bejegyzésben már említettem, hogy mostanában igencsak gyorsan gyűlnek az üres flakonok, főleg tusfürdők esetében, ennek az eredményét pedig most láthatjátok. Hajlamos vagyok olyan termékeket, amiket szeretek félig üres állapotukban félretenni, hogy majd később használjam el csak őket, de nemrég minden ilyesmit elővettem, onnan ez a nagy kavalkád. 


Balea Eukaliptusz habfürdő: nagyon szerettem az illatát, ráadásul ezek a habfürdők jó áron vannak nagy kiszerelésben, örülnék, ha lenne még több változat belőle.
Újravenném? Igen.

Inecto Tropical Coconut tusfürdő: mostanában teljesen rákattantam ismét a kókuszos termékekre, ennél pedig különösen tetszett az ananászos-gyümölcsös mellékillat, és bár limitált kiadás volt, ha még találtok belőle, szerintem érdemes beszerezni.
Újravenném? Igen.

Balea Viva Cuba tusfürdő: korábban már írtam, hogy a tavalyi nyári kiadás lime-menta illata sokkal jobban tetszett, ennek szerintem nem sok köze volt hozzá, inkább egy férfias-virágos illat dominált.
Újravenném? Nem, egy flakon elég volt belőle.

Tetesept Muskel & Gelenk és Erkältung tusfürdő: nem használom őket rendszeresen, de mindig van itthon ezekből egy-egy darab, mert a hozzájuk tartozó fürdősóval szoktam kombinálni őket. Mindkettő illatáért odavagyok, de a Tetesept márka egyébként is nagy kedvencem, szóval ez nem csoda :)
Újravenném? Igen, már meg is tettem.

Avon Naturals Pink Grapefruit tusfürdő: írtam róla tesztet, egy jó kis frissítő tusfürdő volt nyárra, aki szereti a citrusos illatokat, annak ajánlom.
Újravenném? Igen.

Yves Rocher Collection Été 2017 tusfürdő: szintén egy citrusos-édes tusi volt, tartós illattal, de sajnos mire ez a poszt kikerül, azt hiszem, hogy már nem kapható.
Újravenném? Igen.

Yves Rocher sárgabarack-rozmaring tusfürdő: ez az egyik legjobb illatkombináció az Yves Rochernél szerintem, pont megfelelő a gyümölcsösség és a fűszeresség aránya, és valószínűleg őszre-télre ismét be fogom szerezni, mert valahogy nekem ahhoz az időszakhoz illik a legjobban.
Újravenném? Igen.

Sundance önbarnító spray: ez volt az első önbarnító, amit valaha használtam. Mivel maga a termék átlátszó, ezért viszonylag nehéz megállapítani, hogy mindenhova egyenletesen sikerült-e felvinni, de alapvetően nem volt gondom vele, alapos radírozás mellett egyenletes és szép színt kölcsönzött. Egyedül az illatával nem voltam kibékülve, de másnapra már szerencsére nem volt érezhető.
Újravenném? Alapvetően igen, de rájöttem, hogy nem nekem való az önbarnítózás.

Balea Mango Spray-On testápoló: a hatásával ugyanannyira meg voltam elégedve, mint a sima verziónak, de az illata kevésbé jött be, és a flakon felénél rá is untam. 
Újravenném? Nem.

Balea testápoló zselé: tavaly nyáron volt kapható, és akkor még kedvencek közé is bekerült, de amikor idén ismét elővettem, már nem szerettem annyira, pedig nem romlott meg. Jó ötletnek tűnt ez a koncepció, meg a dinnyeillat, de sajnos bármennyit vittem fel belőle, ragacsos érzetet hagyott maga után, és bár jól hidratált és hűsített, mégsem volt az igazi.
Újravenném? Nem.

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced fényvédő arcra és nyakra: főleg a testemre használtam utazáskor, és igazából semmi különöset nem tudok róla elmondani. Sosem égtem le vele, nem hagyott maga után elviselhetetlenül ragacsos érzést, de arcra nem használnék ennyire sűrű állagú terméket, test használva pedig gyorsan fogy, és ahhoz képest drága.
Újravenném? Nem.


Balea szárazsampon világos hajra: az egyik kedvencem, nem is mondanék róla többet, de azt most is, mint mindig hangsúlyozom, hogy a sötét hajra való nem jó, ezt vegyétek.
Újravenném? Igen.

got2b extra frisch szárazsampon: nem volt rossz sem hatásában, sem illatában, viszont néhány használat után elfogyott, és árban ugyanott van, mint a Batiste.
Újravenném? Talán.

Vitalcare Natural Bio sampon: az egyik kedvenc samponom, már többször volt róla szó, most viszont sajnos nem elfogyott, hanem rámromlott. Eltettem a fiókba egy kis időre, és ilyen még sosem történt velem, de amikor legközelebb elővettem, már meg volt buggyanva, vagy én nem tudom, ezért az utolsó néhány adagot már nem tudtam elhasználni.
Újravenném? Ettől függetlenül igen, de azt ajánlom, hogy ezt a sampont inkább egyben használjátok el.

Cien Professional Keratin Repair hajbalzsam: 450 forintért nagyon jó balzsam, nem tudok semmit felhozni ellene, próbáljátok ki, ha Lidl közelében jártok.
Újravenném? Alapvetően igen, de nem mostanában fogom, mert szeretek kísérletezni.

Missha Pure Source Mango fátyolmaszk: Notinoról rendeltem még régebben, és azt kell mondjam, hogy eddig ez volt a kedvencem azok közül, amiket próbáltam. Kellemes, valódi gyümölcsös illata van, puha és hidratált volt utána a bőröm, bár a maszk maga ennél is hatalmas az arcomra. 
Újravenném? Igen.

Perspirex Original dezodor: írtam róla tesztet, nagyon szeretem, és mindenképp ki fogok tartani mellette.
Újravenném? Igen, már meg is tettem.

Balea Vital pigmentfolt elleni koncentrátum: az az igazság, hogy ebben is maradt még néhány használatnyi, ugyanis a reményeim ellenére sajnos nem igazán vált be. Vihettem fel bármilyen keveset belőle, egy idő után elkezdett kukacosodni, és hidratálót sem nagyon tudtam fölé kenni, mert ugyanez történt, éppen ezért nappalra nem is tudtam használni. Tény, hogy a foltjaimat valóban halványította, mert semmi nem maradt az arcomon a pattanások után, viszont a The Ordinary Niacinamide szérumot sokkal jobban szeretem. Ettől függetlenül rengeteg jó véleményt olvastam róla, szóval lehet, hogy csak rajtam viselkedik így.
Újravenném? Nem.

Sensodyne Rapid fogkrém: korábban leginkább akkor használtam, amikor nőtt a bölcsességfogam, de mostmár rendszeresen van belőle itthon, mert úgy veszem észre, hogy megelőzésre is jó, valóban rendbehoz bármilyen érzékenységet, vagy fájdalmat. 
Újravenném? Igen.

Lush The Magic of Christmas habfürdő: igen, tipikus karácsonyi termék, de nekem mégis nyáron sikerült elhasználnom, mert a hidegebb esős napokon jól esett valami őszies hangulatú terméket bevetni. Simán elég 4-5 alkalomra, mert már egy kevés is hatalmas habokat csinál, ahhoz képest pedig ezek ha jól emlékszem nem is olyan drágák, úgyhogy fogok még ilyen többször használható termékeket venni a Lushtól. Egyébként a víz hihetetlenül selymes és tápláló lett utána, simán kihagyhattam a testápolózást, szóval csillagos ötös!
Újravenném? Igen.

A fürdősók és fürdőtabletták közül mindet szerettem, de kiemelném a Dresdner Essenz Sommerregent, amit azóta már sajnos nem lehet kapni.


Real Techniques Miracle Complexion szivacs: szintén Notinoról szoktam megrendelni, erről is írtam már tesztet. Amióta először beszereztem, nem is használtam ecsetet alapozáshoz, illetve korrektorozáshoz. Nálam 4-5 hónapot bír ki egy darab, azután kezd el annyira széttöredezni és foszlani, hogy inkább megválok tőle.
Újravenném? Igen, már meg is tettem. 

L'oreal Nude Magique Cushion alapozó: szintén készült róla teszt, és azóta is ez az egyik kedvenc alapozóm az ára és a kis kiszerelése ellenére is, de általában kuponos napokon szerzem be, úgy nem annyira vészes. 
Újravenném? Igen.

NYX HD szemhéjalap: megtippelni sem tudom, hogy mióta használom napi szinten, szerintem minimum két-három éve, és még csak most fogyott el. Az egyik legjobb szemhéjalap, amit használtam, mindent a helyén tart egészen a nap végéig, és amint az én példám is mutatja, elképesztően kiadós. Kaptam az egyik barátnőmtől belőle egy újat, de közben megvettem a márka Proof It! elnevezésű szemhéjalapját is, kíváncsi leszek, hogy felül tudja-e múlni ezt. 
Újravenném? Igen.

Avon mark. Spectralash szempillaspirál: erről is írtam már, és nagy pozitív csalódás volt, ugyanis imádtam, a posztban meg is nézhetitek, hogy miért. Mostmár nem igazán szeretek szempillaspirálokkal kísérletezni, mert szinte alig van olyan, ami jobb a Maybelline Lash Sensational-nél, de ezt örülök, hogy kipróbáltam.
Újravenném? Igen.

Catrice Slim'matic Ultra Precise szemöldökceruza: ez is folyamatos fogyóeszközzé vált nálam, mert bár irreálisan gyorsan fogy, egyszerűen semmi mással nem tudok olyan szép szemöldököt rajzolni, mint ezzel. A 02-es árnyalatot használom egyébként, tökéletesen passzol, csak sajnos ez is olyan, mint anno a Camouflage korrektor, hogy soha egyik üzletben sincs belőle, ezért ha valahol mégis sikerül vennem, már hármasával szoktam. Ja, és erről is van teszt.
Újravenném? Igen.

Carmex Original ajakápoló: unásig emlegettem már, de évek óta csak ezt használom, a stiftes és a tubusos viszont nem igazán vált be belőle.
Újravenném? Igen. 

Puma Sync parfüm (minta): egy rendeléshez kaptam, és ez egy tipikus nosztalgikus illat számomra, mert amikor néhány éve ez volt a sláger, én is megvettem, elhasználtam belőle egyet, viszont annyi idő alatt sikerült is megunnom, ezért sosem vásároltam újra. Már nem érzem magaménak, de jó volt néha ezt használni.
Újravenném? Talán.

Air Wick Life Scents Mom's Baking gyertya: már csak egy kevés volt az alján, ezért szintén az esősebb napokon égettem el. Szerintem ezt az illatot senkinek sem kell bemutatnom, mert tavaly a csapból is ez folyt, egy körtés-gyümölcsös-sütis kombináció, ami nekem egy idő után már elég sok lett, de tudom, hogy sokan odavannak érte ősszel.
Újravenném? Nem.

Három Yankee Candle tartot is elhasználtam, a Sicilian Lemont és a Passion Fruit Martinit szerettem, de egy-egy darab elég volt belőlük, a Vanilla Lime viszont örök kedvencem, többször újravettem már.

Örülök, hogy ennyi mindent sikerült elhasználnom, és igyekszem tartani a tempót főleg azért is, mert ez az egyik legkedveltebb sorozat a blogon a statisztikák alapján :)

8 megjegyzés:

  1. A bevezetőn én úgy felnevettem. :D Eszembe jutott, amikor valaki beszólt Raminak, hogy túl sok tusfürdőt használ el. :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Részben ezért is írtam, mert bár rohadtul senkinek semmi köze hozzá, hogy miért használok el ennyit, meg úgy egyébként is, de nehogy még a végén felröppenjen a hír, hogy ezekkel főzök, vagy valami :DDDDDDD

      Törlés
  2. Az Inecto tusi nekem egy idő után túl sok volt, meguntam azt az édes illatot. Egyébként szuper kis termék.

    Nálam is most került elő ismét a Balea g.dinnyés gél, de a kezdeti ragacsos érzés után, kellemes puha bőrérzet maradt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az tény, hogy a ragacsosság elmúlt, de mostanra annyi testápolóm lett, amit jobban szerettem, hogy inkább már nyűg volt használni, bármennyire is nem pocsék termék.

      Törlés
  3. Nekem az Inecto tusfürdők annyira nem jöttek be, engem nem varázsoltak el, hogy újra értük nyúljak, ahogy a Viva Cuba sem nyerte el a tetszésemet. A Baleás szárazsamponnal pedig igazad van. Nálad olvastam, hogy a barna nem jó, de azért ki akartam próbálni, hogy hátha, de nagyot kellett csalódnom, tényleg semmire nem jó, csak még csúnyábbá teszi a hajat, de a másik verziónak még adok egy próbát.
    A Yankee Candle gyertyák meg tartok pedig örök szerelmeim maradnak, imádom az illatokat, amiket készítenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyian megszívták körülöttem a barna hajra való szárazsamponnal, hogy rendesen szentségeltek, azóta már direkt hangsúlyozom mindig, hogy azt NEM ajánlom :D Engem egyszer csődbe fog vinni a Yankee Candle, pláne, hogy mindig kijönnek a limitált illataikkal is, amiket természetesen minden szezonban meg kell vennem szintén :D

      Törlés
  4. Érdekes, én is mostanában kattantam rá a kókuszos tusfürdőre. A Marks&Spencer kiárusításán (brühühü) vettem a férjemnek, mert ő nagyon szereti a kókuszos illatot, de kb a háromnegyedét én használtam el :)
    A balea szárazsampontól nem néz ki porosnak a haj? Nekem elég sötét a hajam, és eddig csak a Batiste sötétbarna változata adott értékelhető eredményt. Nyaralásra elvittem egy trópusi illatú minit, de olyan katasztrofálisan néztem ki tőle, hogy végül inkább hajat mostam, mert rosszabb volt, mint előtte.
    Töredelmesen bevallom, hogy testápolót nagyon ritkán használok, mert gyűlölöm kenegetni, az érzést, stb. Szerencsére nincs is rá szükségem (kopp, kopp, kopp).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a vicces, hogy nekem a kókusz inkább őszi-téli illat, mert az Yves Rocher kókuszos vonala a kedvencem, annak pedig nincs annyira naptejes jellege, amiről sok ember a nyaralásra asszociál, inkább a fásabb-valódi kókuszillat van meg benne.
      Én teljesen el tudom dolgozni a hajamban, de nálam a Batiste-tel sincs ilyen gond, szóval nem tudom, hogy nálad hogy működne, de igazából 450 forint, sokat nem vesztesz, ha nem válik be.

      Törlés