2024. január 6., szombat

2023 kedvencei | Testápolás, arcápolás, hajápolás

Beléptünk az új évbe, úgyhogy most sem maradhat ki, hogy megmutassam azokat a termékeket, amelyek kiérdemelték az év kedvence titulust. Arcápolás terén volt a legkönnyebb dolgom, és az egész évre nézve általános és előremutató trend, hogy egyre több tudatos bőrápolást képviselő (és magyar) márka található a drogériák polcain. 

The Body Shop Zesty Lime Blossom vonal, ezzel együtt pedig a tusfürdő is a nyári megjelenésétől kezdve végigkísérte az évem, még most decemberben is vettem belőle a kiárusítás alatt. A Dove makadámiolaj és rizstej testradírt egy ideig nem lehetett kapni, de nemrég újra visszatért a boltok polcaira, és azóta már nem az elsőt használom el. Spórolós tipp, hogy ha van rá lehetőségetek, akkor a Müllerben vegyétek, mert legalább egy ezressel olcsóbb ott teljes áron, mint máshol. 

A Geek & Gorgeous 101 Mighty Melt arctisztító balzsamot és az Elyn's Lab Must-Have arclemosó gélt valószínűleg nem kell részleteiben bemutatnom, az év felfedezései voltak, nem tudom őket eléggé ajánlani, és néhány hete már a Mighty Melt is elérhető a dm-ben! (Egyelőre csak az üzletekben, online nem.) Az Elyn's Lab Peptide Cocktail hidratáló az őszi-téli időszakban menti meg mindig az életem, nyárra nekem kicsit sok, de egyébként egy univerzális, illatmentes, pénztárcabarát krém, amit bárkinek szívesen ajánlok. Az Eucerin Pigment Control SPF50 napozó fluid extrém körülmények között, a Szigeten is bizonyított, jól lehet rá sminkelni, egyáltalán nem fénylik, kellemes meglepetés volt. 

Rengeteg hajápolási terméket kipróbáltam tavaly is, de a Color Wow One-Minute Transformation formázó krémen kívül egyikre sem mondanám, hogy kifejezetten a kedvencem lett. Száraz hajon kell használni, és rögtön segít a szöszösödésen, ráadásul az utazó kiszerelés is nagyon sokáig elég, még közel sem vagyok ahhoz, hogy elhasználjam, pedig sokszor használom. 

Legközelebb szokás szerint a sminkek kerülnek majd sorra. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése