2023. december 30., szombat

Elfogytak #61 | Újravenném vagy nem?

Így az év végén ismét ideje, hogy kidobjam a szemetet. Az utóbbi időben nem volt konkrét célom azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnék elhasználni, csak fogyott minden a maga ütemében. 



Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, az elmúlt hónapokban főleg olyan termékek fogytak el, amelyek egyébként is régóta visszatérő elemei a rutinomnak, vagy újonnan győztek meg annyira, hogy legközelebb is bizalmat szavazzak nekik. Ilyen például a Geek & Gorgeous 101 Mighty Melt arctisztító balzsam, ami idén jelent meg, és már néhány használat után tudtam, hogy az év egyik legnagyobb pozitív felfedezése lesz, és néhány hete már a dm-ben is megvásárolható, nem kell rendelni. Az Elyn's Lab Must-Have lemosót is idén fedeztem fel, ugyancsak szinte azonnal kedvenc lett, többször írtam is róla. 
Egy kakukktojás véletlenül került erre a képre, de arról majd később. 


A Prokudent antibakteriális szájvíz borzalmas volt, leginkább az íze miatt, mintha krétaport ettem volna, a dm-ben kapható Dontodent ezerszer jobb ennél, szóval ilyet biztosan nem veszek máskor. 

A mini NIVEA Black & White dezodort a táskámban tartottam, egynek jó volt, bár az illatát annyira nem szerettem, a Garnier Mineral Action Control 72h dezodort pedig csak egyszer valahol út közben vettem, azt sem mondanám kiemelkedőnek sem hatásában, sem illatában. A szintén Garnier Mineral Magnesium Ultry Dry deot viszont tökre szerettem, viszont ebben a formában már nem kapható, a megújult változatot pedig nem próbáltam. 

Ahogy már korábban említettem, a Monday Moisture sampon véletlenül az előző kupacba került, pedig nem fogom újravenni, mert hosszabb távon sajnos irritálni kezdte a fejbőrömet. A sima L'Oréal Elseve Extraordinary Oil hajpakolás régi kedvencem, ezért úgy voltam vele, hogy a jojobaolajos verzióval is teszek egy próbát. Nem kifejezetten rossz, de nem ér fel az eredetihez, és úgy éreztem, hogy nem is ápolt annyira. A Garnier Fructis Vitamin & Strenght hajszérumot elvileg lehetne fejbőrön is használni, de én csak a hajhosszomon használtam, leginkább nedves hajon. Könnyen beszívódott, nagyon könnyed, tényleg szérumos állaga van, de annyi pluszt nem adott, hogy újravegyem. A Joico Moisture Recovery balzsamból és a K-Pak Reconstructing kezelésből először csak mini kiszereléseket vettem, és az rögtön feltűnt, hogy két mosás között is puhább, hidratáltabb maradt a hajam ezekkel, szóval fogok még próbálkozni a márkával. A Moisture Recovery balzsam, és gyanítom, hogy így az egész termékcsalád viszont nagyon szilikonos, rendesen csúszós lesz tőle a haj, szóval aki ezt nem szereti, annak nem ajánlom.

A Maybelline Fit Me mattító púdert évek óta nyúzom, azt hittem, hogy soha nem fog elfogyni, de egyébként elégedett voltam vele, bármikor megvenném megint. A Catrice Pure False Lash szempillaspirál meglepően jó, semmi problémám nem volt vele, és amit különösen szerettem, hogy nem keményítette meg túlságosan a szempilláimat. A L'Oréal Plump & Set Brow Artist átlátszó szemöldökzselé is egy fél életre elég, de nem fogom megvenni ismét, mert vannak más termékek, ráadásul jóval olcsóbban, amik jobban fixálnak. Végül pedig a Colourpop Feather Effect Brow Pen szemöldökfilcet is elfogyasztottam, amiről egészen addig gondoltam csak, hogy jó, amíg ki nem próbáltam a NYX Lift & Snatch! szemöldökfilcet, ami sokkal pigmentáltabb, mégis természetesebb eredményt lehet elérni vele. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése