2023. március 29., szerda

Teszt | Geek & Gorgeous 101 Mighty Melt arclemosó balzsam - Jobb, mint a Farmacy Green Clean?

Szerintem mostanra már mindenki tudja, hogy mekkora arclemosó balzsam fanatikus vagyok, ezekkel a termékekkel szeretem a legjobban eltávolítani a sminkemet és mostanra már a legtöbb népszerű lemosó balzsamot ki is próbáltam, de egyedül a Farmacy Green Clean maradt meg a rutinomban hosszú távon is. Titkon mindig is reménykedtem, hogy a Geek & Gorgeous is kijön a saját verziójával, nemrégiben teljesen véletlenül bele is trafáltam, hogy ez lesz a legújabb termékük, és mit ne mondjak, meglehetősen örültem neki. (Az nem kifejezés, túlzás nélkül visítva ugráltam örömömben, de psssszt...) Voltam olyan szerencsés, hogy elküldték nekem kipróbálásra, már aznap el is kezdtem használni, amikor kézhez kaptam, úgyhogy több hét napi használatának tapasztalatait osztom meg. 

Nagyon szeretem a Geek & Gorgeous termékek letisztult csomagolását, ez is beleillik ebbe a sorba, a hátulján pedig minden lényeges információ megtalálható. Ehhez nem jár spatula, mivel elvileg ha egy termék megfelelően van formulázva, akkor nem szabad, hogy problémát okozzon, ha (tiszta) kézzel nyúl bele az ember, főleg, ha nem vízbázisú termékről van szó, amilyen ez is. 

Az összes általam próbált arctisztító balzsam közül ez a legkrémesebb, legjobban kezelhető állagú, tényleg balzsamos, nincs darabosság vagy fullasztó, viaszos érzet. Általában ebből is egy kb. ötforintosnyi mennyiséget szoktam eldolgozni száraz bőrön, tökéletesen lehozza elsőre még a vízálló sminket is. Nem csípi a szemet, ami nálam szinte a legfontosabb dolog egy arclemosó balzsam esetében, lemosás után pedig semmilyen réteget nem hagy a bőrön vagy a szemgolyókon, az idegesítő, sminklemosás utáni homályos látást is elfelejthetjük vele. Én személy önmagában használom, nem igazán igényelek utána második lemosót. Illatanyagot nem tartalmaz, és tényleg nincs is illata - sajnos tapasztaltam már illatmentes termékek esetében, hogy valamilyen furcsa mellékillatuk mégiscsak volt. 


100 ml 4290 forintba kerül, ami körülbelül a harmada minden hasonló kiszerelésű, népszerű arctisztító balzsamnak, ezzel ebben a kategóriában verhetetlen. Jelenleg a Skinsmartról lehet megrendelni, a DM-ek polcaira csak később érkezik majd. 

Én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla, nem mondom, hogy teljesen le fogok mondani a Farmacy lemosóról, de ebből is biztos, hogy mindig lesz otthon, abszolút egy ligában játszanak és bátran tudom ajánlani a Mighty Meltet helyette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése