2023. március 7., kedd

Februári kedvencek | 2023

A február sminkelés és szépségápolás tekintetében nem volt egy egyszerű hónap, továbbra is rendkívül száraz a bőröm főleg az arcomon a fűtés miatt, úgyhogy már alig várom az igazi jó időt, hogy végre vége legyen ennek. 


Az Adidas Skin Detox tusfürdő alig néhány hete jelent meg, de én szinte azonnal lecsaptam rá, mert egyrészt nagyon szeretem a márka tusfürdőit, másrészt amennyire nem használok már fizikai bőrradírt az arcomon, annyira tudok értékelni egy bőrradíros tusfürdőt, amilyen ez is. Az illata isteni, igazi tisztaságillat, a radírozó hatása is rendben van, szeretném kipróbálni majd a többi új terméket is. A NIVEA Cellular Luminous 630 hidratálót még régebben kaptam kipróbálásra, eddig hébe-hóba használgattam, de mostanában gyakorlatilag mindent magamra kenek, ami csak hidratálhat, ez pedig elég jó benne. A pigmentfoltokat szerintem nem csökkenti látványosan, az 50 faktoros fényvédelem sem vált a hasznomra eddig, mert szinte kizárólag itthonra használtam, egy egyszerű hidratálóként viszont elégedett vagyok vele.
A MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primerből a legutóbbi rendelésemhez kaptam egy mintát, és soha nem gondoltam, hogy bármilyen ragyogó hatású arcra való termékért ennyire odaleszek, de túlzás nélkül ez menti meg mostanában a sminkjeimet. Szuperül hidratál és megakadályozza, hogy az alapozók kiemeljék a száraz részeket, a borsos ára ellenére még azon is elgondolkodtam, hogy meg kellene vennem belőle a teljes kiszerelést, de egyébként ez a mini is nagyon sokáig elég. Tudjátok, hogy mennyire rajongok a MAC Fix+-ért, úgyhogy amikor láttam, hogy megjelent a Fix+ Stay Over változat, akkor rögtön lecsaptam az utazó kiszerelésre a Lookfantasticról, itthon még nem is lehetett kapni. Kicsit gazdagabb, hidratálóbb állaga van, mint a sima Fix+-nak, nem is issza be a bőr azonnal, a szórófeje viszont fényévekkel jobb, nekem az eredetinek mindig elromlik a flakon felénél és át kell öntenem valami másba. Nem mostanában vettem, de annyi rúzsom van, hogy csak nemrég fedeztem fel újra az Artdeco Full Mat Lip Color folyékony rúzst, az egyetlen probléma vele, hogy már nem is árulják. Pedig nagyon matt, nagyon tartós és mégis kényelmes viselni, megnéztem volna belőle a többi árnyalatot is, de így már nem fogom tudni. 

Kedvenc dalok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése