2024. január 16., kedd

2023 kedvencei | Sminktermékek

A sminkes kedvenceim közé 2023-ban inkább alapdarabok kerültek, megjelenés tekintetében sem minden újdonság, de ezekre tényleg azt tudom mondani, hogy bármikor szívesen nyúlok hozzájuk.

Meglepett, amikor visszakerestem és láttam, hogy a Milk Makeup Hydro Grip primer nem került korábban éves kedvencek közé, pedig nem ez az első alkalom, hogy megvettem. Kevés olyan sminkalapot próbáltam az évek során, amelyről magabiztosan tudom mondani, hogy látom és érzem a hatását, ez viszont közöttük van: jól beletapad a smink és tényleg tartósabbá is teszi a végeredményt. Amióta kapható a L'Oréal és a Maybelline színezett széruma, nagyon ritkán használok alapozót. A kettő közül a Maybelline SuperStay 24H Skin Tintet emelném ki, mint kedvenc, mert kevésbé fényes és tartósabbnak is érzem, mint a L'Oréalt. 

Az év vége felé fedeztem fel, pontosabban inkább vettem rá magam, hogy kipróbáljam a NYX Lift & Snatch! szemöldökfilcet, és azóta két kezemen meg tudom számolni, hányszor nyúltam szemöldökceruzához, amire korábban esküdtem. A Taupe árnyalatot használom, hihetetlenül természetes, mégis "tömött" hatású szemöldököt tudok rajzolni vele, minden forintot megért. A MAC Stack szempillaspirál az év egyik legnagyobb pozitív csalódása volt, sokáig azért ódzkodtam tőle, mert sok helyről hallottam, hogy nem tartós, lefolyik, felkenődik napközben, de én ezt egyáltalán nem tapasztaltam. Nagyon szép szempillákat varázsol, és nem is keményíti meg a szálakat túlságosan. 

A 2023-ban legtöbbet használt ajaktermékeimet sajnos már nem lehet kapni, viszont úgy az igazi, ha ettől függetlenül megmutatom őket. Az Artdeco Full Mat Lip Color folyékony rúzs Royal Red árnyalatban tökéletesen matt, órákig fent marad kopás nélkül, színben pedig egészen közeli dupe-ja a MAC Ruby Woo-nak. A PUPA Unexpected Beauty limitált kollekció 001-es szájfénye pedig ahogy talán a képen is látszik, duokróm hatású, ami az ajkakon is átjön, rengeteg dicséretet kapok rá, amikor ezt viselem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése