2023. április 4., kedd

Márciusi kedvencek | 2023

Régen történt olyan, hogy a havi kedvencek között egy kivétellel (és az sem olyan régi termék) csak újdonságokról számolok be, de most ez következik, és előreláthatóan az áprilisi kedvenceimről szóló bejegyzés is ebben a szellemben fog majd elkészülni. 

A The Body Shop Spiced Orange testvajat meglepő módon még így a melegebb idő beköszöntével sem érzem soknak, sőt, talán még a testjoghurtoknál is gyorsabban beszívódik, az illatáért pedig változatlanul odavagyok. A Geek & Gorgeous 101 Mighty Melt lemosó balzsamról pont nemrégiben írtam egy részletes bejegyzést, bérelt helye van itt, és valószínűleg az örök kedvenceim között is. 

Márciusban rengeteg hajápolási újdonsággal ismerkedtem meg, mivel lehetőségem adódott kipróbálni a L'Oreal Elseve Bond Repair termékcsaládot, amit elég egyértelmű, hogy az Olaplex drogériás kihívójaként alkottak meg. Egymás után és külön-külön más termékekkel kombinálva is használtam a három lépést. Legjobban a samponozás előtti ápolónál éreztem, hogy valóban látványos és érezhető pluszt nyújt hidratáltságban és kezelhetőségben, de a másik két termékkel is elégedett vagyok, bár a sampon szerintem drága ahhoz képest, hogy nem ad annyit hozzá a végeredményhez, mint a másik két termék. Az Yves Rocher megújult hajápolóit is tesztelhettem, amelyek közül a Pure Detox fejbőrradírt és száraz sampont emelném ki. A fejbőrradírból tényleg nem spórolták ki a szemcséket, rendesen át lehet vele tisztítani a hajtöveket samponozás előtt, ráadásul van egy kis hűsító hatása is. A száraz sampon illatát nem biztos, hogy mindenki kedvelni fogja, kicsit maszkulin, engem a Davidoff Cool Water parfümre emlékeztet, a hatására viszont nem lehet panaszom, bár egy kicsit gyorsan fogy. 

Sminktermékek közül csak egyet emelnék ki, a Maybelline Superstay Vinyl Ink folyékony rúzst 110 Awestruck árnyalatban, ami egy új szín. Hiába az egyik kedvenc rúzsom ebből a matt változat, ezt sokáig nem mertem kipróbálni, mert nem igazán szeretem a fényes, pláne nem a lakkhatású rúzsokat. Ez viszont meglepően tetszik, nem ragad, tartós, egészen jól bírja az evés-ivást, ráadásul egyre több árnyalatban kapható. 

Kedvenc dalok:

2 megjegyzés:

  1. A vinyl inket erdemes lesz kiprobalni Glamour-napokon 🙂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nude árnyalatokat ajánlom, sokáig azért nem akartam megvenni, mert láttam egy tesztet az egyik piros árnyalatról, és az nem volt valami meggyőző. :D

      Törlés