2022. október 31., hétfő

Szeptemberi és októberi kedvencek | 2022

Nem szeretnék megint belekezdeni annak taglalásába, hogy mennyire voltak katasztrofálisak az elmúlt hetek, szemléltetésképp szerintem épp elég annyi, hogy ismét két hónap összevont kedvenceit olvashatjátok.


A Lush Lord Of Misrule tusfürdőt még a tavalyi karácsonyi kiárusításkor vettem, de mivel a címke szerint 2023 januárig jó még, ezért direkt mostanra tartogattam. Imádom az illatát, a fürdőbomba is az egyik kedvencem, úgyhogy idén is biztosan be fogok vásárolni belőle, sőt, úgy láttam, hogy már gyertya is kapható, amire szintén le szeretnék csapni. A Batiste Overnight Light Cleansing szárazsampont Notinón szúrtam ki nemrég, aminek az a lényege, hogy éjszakára kell beledolgozni a hajba és reggelre fejti ki a hatását. Egyrészt szerintem sokkal semlegesebb és jobb az illata, mint a többi Batiste szárazsamponnak, másrészt tényleg nulla fehér réteget hagy maga után, és tényleg frissen mosott hatást eredményez reggelre. A Revox Plex hajvégápoló olajat egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, azóta minden hajmosás után és néha még mosások között is használom, egyszerűen nem tudom túlzásba vinni, ráadásul az illata is kellemes. 

A Colourpop Feather Effect Brow Pen szemöldökfilcről semmit nem olvastam előzetesen, a legutóbbi ingyenes szállításkor dobtam a kosaramba. Hihetetlenül mini filces applikátora van, amivel nagyon könnyű szemöldökszálakat imitálni, bár a Light Brown árnyalat egy kicsit világos lett a szemöldökömhöz. Az Essence Chrome On duokróm szemfestékeket sajnos már nem lehet kapni, pedig utólag többet is megvennék belőle, mivel a 03 Chom'addict árnyalatú szuperül működik, nem foltosodik és kopik eldolgozás közben, mint ahogy először számítottam rá. Remélem, hogy valamikor visszahozza az Essence ezeket a termékeket akár az állandó szortiment részeként is. Az Aden mono szemhéjpúder egy ősrégi darab, szét is van már törve, de még mindig teljesen jól használható és gyönyörű, úgyhogy nyúzom, ameddig tudom, és többször elő is került mostanában. A L'Oréal Les Macarons folyékony rúzst 832 Strawberry Sauvage színben többen is megdicsérték rajtam, amikor hordtam, és a formuláját is nagyon szeretem, úgyhogy sokszor előkerült, pedig az elején nem annyira jöttek be ezek a rúzsok. 


Nem gyakran mutogatok kütyüket, mert általában ritkán vásárolok ilyesmit, de az utóbbi idők egyik legjobb vására volt a Xiaomi Mi Box S tévé okosító. Elsősorban azért vettem meg, mert elég régi a tévém és magában nem lehet rajta például YouTube videókat nézni, ezzel viszont ez is megoldódott, szóval azóta nem kell folyamatosan a laptop előtt ülnöm vagy a telefon mini kijelzőjén videót néznem. 

Kedvenc dalok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése