2022. július 3., vasárnap

Zsákbamacska | Mi volt a nyári Krémmánia Beauty Boxban? #11 - 2022 nyár

A legutóbbi, hajápolási témájú Krémmánia Beauty Box után elég gyorsan jött is a nyári kiadás, én is meglepődtem, hogy mennyire. Ezt a dobozt is a Krémmánia csapata küldte el nekem, nem én rendeltem, de mivel a csomag kézhezvétele után fél órával már indulnom kellett Sopronba, majdnem egy hétig nem is tudtam megnézni, hogy mi van benne. 


A dobozban 10 termék volt, amelyek közül 7 teljes, 3 pedig utazó méretű a következő márkáktól: AVON, Borotalco, Helia-D, Maria Nila, Palmer's, Revolution, Revox, Skeyndor, St. Tropez. 

A Skeyndor bőrápolási márkáról ezelőtt még sosem hallottam, de a doboznak köszönhetően ezt is ki tudom majd próbálni. A csomagban négyféle, egyhetes rutincsomag van, ami egy 15 ml-s krémet és 7 darab ampullát tartalmaz, én a hidratáló verziót kaptam. A St. Tropez Self Tan Purity önbarnító arcpermetről viszont rengeteget hallottam már külföldről és itthon is. Már elég sok éve nem önbarnítózom, egyszerűen nem szeretem a hatását magamon, ezt viszont már magamra fújtam párszor, bár egyelőre nem látok túl sok eredményt. Nem gondoltam volna, hogy az egyik kedvenc termékem a Revolution Re-Loaded Newtrals 2 szemhéjpúder paletta lesz, magamtól sosem vettem volna meg, de jobban megnézve kifejezetten szép színei vannak (már legalábbis azoknak, akik szeretik a rózsaszínes-korallos-narancsos árnyalatokat), fotókon teljesen máshogy néz ki. 

Az AVON kenderolajos ajakelixirt már próbáltam, egészen elégedett is vagyok vele, inkább nappalra használom, mint tényleges ajakápolásra. A Borotalco Original dezodor sem újdonság, az illatát annyira nem szeretem, de a kis mérete miatt táskába dobósnak vagy utazásra pont jó. A másik termék, aminek nagyon örülök, a Revox Daily Sun Shield SPF50 fényvédő, amire néhány héttel ezelőttig nem is igazán figyeltem fel, de mostanában mindenki imádja körülöttem, olyannyira, hogy szinte beszerezhetetlen. Igaz, hogy egyelőre nem fogom kibontani, mert több fényvédőm is van, ami jövő nyárig már biztosan nem fogja kihúzni, úgyhogy most kell elhasználnom őket. 

A Palmer's Natural Bronze kakaóvajas önbarnító testápolóról is csupa jót hallottam már, úgyhogy hajlok rá, hogy ezt is kipróbáljam, hátha jobban bejön, mint amiket eddig használtam. A Helia-D bőrfeszesítő testápolóról a csomagolása alapján azt hittem, hogy levendula illata lesz, de nem, eléggé semleges krémillatú, és szintén a Helia-D-től volt még a dobozban egy Beauty Complex Solar szépségvitamin is, ami ígérete szerint önmagában, napozás nélkül is barnító hatással bír. Nekem ez annyira nem jó hír, mert mint már említettem, nem szeretem magamon a barnaságot, de meglátjuk, mit tud. Végül pedig egy utazó kiszerelésű Maria Nila Stockholm Head & Hair Heal sampont is kaptunk, ezt a márkát is ki szerettem volna már próbálni, de elég borsos az ára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése