2022. június 27., hétfő

Mit vittem magammal a 2022-es VOLT Fesztiválra?

Ezt a bejegyzést eredetileg még az indulás előtt ki publikálni szerettem volna, de utólag örülök neki, hogy nem jött össze, mert így már arról is be tudok számolni, hogy a gyakorlatban mi jött jól és mi volt az, amit teljesen feleslegesen pakoltam be. Itt most kivételesen nem a konkrét termékek vannak fókuszban, hanem inkább a jellegük.


Összesen 4 éjszakát töltöttem Sopronban, ahol a szálláson minden szobához külön fürdő tartozott, úgyhogy nem kellett osztozkodni senkivel. Úgy terveztem, hogy egyszer fogok hajat mosni, és általánosságban is a testápolási, arcápolási, hajápolási termékekkel a fő célom az volt, hogy a lehető legtöbb dologból sikerüljön utazó kiszerelést vagy mintákat pakolnom. A fényvédőkkel, dezodorral és hajszérummal ezt nem sikerült megoldani, de a Neutrogena Hydro Boost Water Gel hidratálóból indulás előtt nem sokkal végül átraktam egy keveset egy kisebb tégelybe. Az utazó kiszerelésű flakonokat, tégelyeket mindig kimosom és elrakom pont az ilyen esetekre (a La Roche-Posay flakonban is Bioderma micellás víz van valójában), és ezt a megoldást ajánlom nektek is, attól függetlenül, hogy mostanában már lehet ilyesmit venni akár ruhaboltokban is, a Sinsay-nél például rendszeresen látok. Szérumokat egyáltalán nem vittem, és nem is éreztem szükségét. A Garnier arcra való fújós fényvédő végül teljesen haszontalannak bizonyult, mivel az utolsó nap kivételével mire kiértem a fesztiválra, rendszerint már majdnem lement a nap, és a Sundance naptejet sem használtam végül, csak az EVY habot. A samponban még pont egy használatra elég volt, az Authentic Beauty Concept pakolás pedig egy használat alatt el is fogyott. Ami lemaradt a képről, az a Tangle Teezer és az elektromos fogkefe, ezek foglalták talán a legnagyobb helyet, de nem volt rájuk alternatívám. 


A sminkek közül legjobban a palettákkal voltam gondban, mert sokáig nem tudtam eldönteni, mit vigyek el. Végül két theBalm Autobalm palettára esett a választásom, és mindkettőt használtam is. A NYX fényvédős primer helyett szinte az utolsó pillanatban inkább egy NIVEA arcra való, mattító fényvédőt pakoltam be. A MAC Fix+ és a Tonymoly ajaktinta nem került elő, ezeket simán otthon hagyhattam volna, a többi terméket viszont mind használtam és utólag sajnálom, hogy csak egy fekete szemceruzát vittem, néhány színes darab még elfért volna a tusok mellett. A bronzosítót, egyéb arcra való termékeket teljesen kihagytam, az egyik pirosító simán elment highlighternek is, de ha nagyon szükség lett volna rá, akkor biztos, hogy az Hourglass arcpalettám vittem volna el, amiben minden van. Az ecsetek szintén nincsenek a képen, de mindössze két szemre való ecset, egy pirosítóecset és egy púderecset volt nálam, plusz a Beautyblender.
Ha itthon lettem volna, akkor biztos, hogy a sminkeket is változatosabbra veszem, de így annyira nem volt kedvem hozzá, főleg, mert igazán rendes tükör sem volt a szobában, csak a fürdőben, ahol pedig a fények voltak rosszak. 

Végül három közepes méretű nesszeszerbe fértem be, ami nem annyira vészes, bár nyilván lehetett volna még racionalizálni, ha akarom. 

3 megjegyzés:

  1. Hú, ugyan látom pont a Garnier Super UV fényvédő spray nem került elő, de nagyon kíváncsi vagyok rá!! Használtad már? Mi a véleményed róla? Hol szerezted be? 😊 Köszönöm!!! ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaly vettem talán a Müllerben, de amikor nemrég voltam ott, akkor csak a helyét láttam, más drogériában meg még azt sem. Szeretem, egy kicsit megül az arc pihéin meg a szemöldökön, szempillákon kifújás után, de nem oldja a sminket. :)

      Törlés
    2. Köszi!! 😊 Remélem lesz még elérhető, sehol nem találkoztam vele. Enyhe smink fölé gondoltam amolyan újrafújkodásra vagy csak úgy... igazàból mindegy lenne, érdekel - majd figyelem a Müller polcait! ❤️😊

      Törlés