2020. június 29., hétfő

Júniusi kedvencek | 2020

Június olyan gyorsan eltelt, hogy szinte csak most hétvégén eszméltem rá, hogy lassan vége. A jelenlegi időjárással nem vagyunk jóban, ezért legszívesebben sokszor szinte semmit sem kennék magamra, de azért vannak bőven újdonságok, amiket mostanában próbálgattam. 


A NIVEA Fresh Blends tusfürdők közül először a málnás-áfonyás változatot kezdtem el használni, ami pontosan azt az illatvilágot nyújtja, amit ígér. A Rexona Maximum Protection Confidence fújós dezodort nemrég mutattam egy szerzeményes bejegyzésben, azóta pedig szinte minden nap ezt használom, és elégedett vagyok vele még önmagában is, ami meglepett. Egyébként legtöbbször a krémes párjával együtt alkalmazom, így vált be a legjobban. 
Visszatértem a Neutrogena Hydro Boost Face Water Gel hidratálóhoz, amiből már korábban egy teljes tégellyel elhasználtam, és a Clinique Moisture Surge arckrém olcsóbb alternatívájaként tekintek rá, ráadásul úgy vettem észre, hogy ez még egy kicsit jobban is hidratál. Az Isana Hanf & Macadamia hajápoló olajat nagyon szereti a hajam. Szilikonosabb állagú, mint a korábban használt HASK hajvégápolóm, és az illata is erőteljes, de szerencsére tartósan nem érezhető. 


A Juvia's Place mini hatos palettáit imádom, egyelőre a The Berries és a The Violets van meg közülük, utóbbi pedig az abszolút kedvencem volt júniusban. A színek elképesztő pigmentáltak, és mintha nekem találták volna ki ezt az összeállítást. Az Essence Glitter Primerét én mezei szemhéjalapnak használom mostanában, mert amellett, hogy jól beletapadnak a szemhéjpúderek, egész nap ki is tart a szemsminkem vele, hátránya viszont, hogy ha jól tudom, már nem lehet kapni. A L'Oréal Lash Paradise Intense Black szempillaspirál nem sokban különbözik az eredeti változattól, de valamivel valóban feketébb. Jó pár hete kibontottam már, és nagyjából az elmúlt egy hétben kezdett el olyan állagot felvenni, amivel valóban csodaszép pillákat lehet alkotni. Az IT Cosmetics Brow Power szemöldökceruzát Universal Taupe árnyalatban kezdetben nem igazán szerettem, mivel ez egy vastagabb hegyű ceruza, én pedig a nagyon vékony darabokat preferálom, viszont a végeredmény kárpótol azért, hogy nem lehet vele olyan precízen dolgozni. A mini kiszerelés is nagyon lassan fogy, mivel elég kemény az állaga, de mégsem karcol. A Lovely Oh Oh! pirosítót leginkább nyáron szoktam elővenni, mivel a fényessége miatt egyben highlighterként is megteszi, és nagyon hasonlít a NARS híres, Orgasm árnyalatú pirosítójára. Már évek óta megvan, és nem mostanában fog elfogyni. 

Nem tudom, néztétek-e 2009-2010 környékén Ausztrál Tomot, de ha igen, és még fel vagytok iratkozva a csatornájára, akkor ti is biztos észrevettétek, hogy visszatért! Én nagyon megörültem ennek, mivel anno ő volt az egyik kedvencem. Ahogy a csatorna nevéből is sejthető, ő egy ausztrál srác, aki magyarul tanult és tanul azóta is, ezt pedig összeköti némi ismeretterjesztéssel és ausztrál nyelvleckével, nem mellesleg pedig iszonyatosan jó humora is van mellé. Ajánlom, ha még eddig nem ismertétek, és nézzétek meg a régebbi videóit is!

Sokat néztem az elmúlt hónapokban Vizer Rita csatornáját is, aki leginkább a kínai kultúráról mesél a videóiban, mivel ott él és dolgozik. 

Kedvenc dalok:

A héten mentem volna a VOLT-ra, de tekintve, hogy az is elmarad, kicsit szokatlan lesz a nyár fesztiválok nélkül. De remélem, hogy lesz más, plusz én már az augusztus 20-i hosszú hétvégét várom. 😄

2 megjegyzés:

  1. A Neutrogena hidratálóját én is nagyon szeretem, most is ezt használom. A Juvia's place palettái is nagy kedvenceim.
    De amikor megláttam, hogy Ausztrál Tom visszatért, akkor olyan jól eső nosztalgia hullám fogott el. :) Visszarepültem kicsit az időben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még mindig ugyanolyan jól beszél magyarul! :D

      Törlés