2019. március 18., hétfő

Újdonságok egy percben #3

Mostanában elég sok újdonságot kipróbáltam, így ideje volt már egy újabb ilyen bejegyzésnek. A termékek nagy része csak számomra új, mert a boltok polcain már régebb óta megtalálhatók, de remélem, hogy így is érdekesnek találjátok majd róluk a rövid véleményemet.


Lovely 1 Step Pore Minimizer primer: a kiszerelése nekem nem jön be, az applikátortos megoldást maximum korrektornál szeretem. Nagyon szilikonos az állaga, és bár azt ígéri, hogy minimalizálja a pórusok látványát, én ezt nem tapasztaltam. Némi mattító hatása van, de nem számottevő, ezen kívül én azt sem vettem észre, hogy sokkal tartósabbá tette volna a sminkem.


Essence Prime+ Studio HD Hydra primer spray: sokáig nem értettem a fújós primerek létjogosultságát, ezt viszont kifejezetten megkedveltem. A hidratáló hatása észrevehető, főleg a szárazabb állagú, jobban fedő alapozók alá szeretem használni, mert szebben terülnek rajta. Sajnos az összetevőlistában található denaturált alkohol, úgyhogy emiatt nam valószínű, hogy újraveszem majd.

Maybelline SuperStay 24h alapozó: olvastam róla hideget-meleget, de nekem nincs vele problémám. A legvilágosabb 05 Light Beige árnyalatot vettem meg belőle, ami egészen jól passzol a bőrömhöz, talán egy picit lehetne kevésbé rózsaszínes. Kifejezetten matt hatású és valóban közel áll a teljes fedéshez, éppen ezért száraz bőrre nem igazán ajánlanám, mert hajlamos kiemelni a száraz részeket. Púderrel fixálva rajtam egész nap tart, és nem is áll össze a nap folyamán.

Milani szemhéjalapozó: sajnálom, hogy kivonul itthonról a márka, mert ez valóban egy szuper termék. Átlátszó, nincs fedése, úgyhogy aki színkiegyenlítésre keres szemhéjalapozót, ne ezt válassza, a feladatát viszont maximálisan ellátja, egész napra tartóssá teszi a szemsminkemet. Valószínűleg életem végéig elég lesz, mert ahhoz képest, hogy mennyi kell belőle, hatalmas adag. 

NYX Micro szemöldökceruza: először sokalltam az árát, mivel alig 1 gramm termék kerül 3000 forintba, de mivel már több, mint egy hónapja használom minden nap, és a fele még mindig megvan, ezért újraértékeltem a dolgot. Pont megfelelő az állaga, se nem túl kemény, se nem túl puha, szuperül lehet szálazni vele, egyáltalán nem maszatolódik, úgyhogy csak ajánlani tudom. A Catrice hasonló ceruzáját egy kicsit még mindig jobban szeretem, de ez is simán ott van a dobogón.


the Balm Mad Lash szempillaspirál: egy the Balm eseményen kaptam még tavaly, de csak most jutottam el odáig, hogy ki is bontsam. Jó spirál, inkább hosszabbít, mint dúsít. Szép fekete, nem potyog a nap folyamán, igazából mindent tud, amit egy spirálnak tudnia kell, nem tudok róla rosszat mondani. Az ára mondjuk kicsit húzós, de a the Balm termékek egyébként sem túl olcsók.


Maybelline Snapscara szempillaspirál: mostanában a csapból is ez folyik, a legfőbb ígérete, hogy mindössze meleg víz szükséges az eltávolításához. Ez szerintem azért túlzás, inkább azt mondanám, hogy vízzel oldható, de a leszedéséhez számomra szükség van micellás vízre is. Nem csinál drámai pillákat, inkább természetes hatása van, de összességében könnyű vele dolgozni, plusz tartós is. Létezik belőle kék verzió is, azt is szeretném majd megvenni.


Balra: the Balm Mad Lash ; jobbra: Maybelline Snapscara
p2 Chrome Matte folyékony rúzs - 100 moxy crash: a színe és finishe csodaszép, többen is megdícsérték rajtam, amikor ezt hordtam. Meglepően tartós, az ivást simán bírja, és evés közben sem nagyon kopik, ráadásul kényelmes is viselni. Két réteg szükséges belőle a teljes fedéshez, viszont jól építhető, nem morzsolódik.



Összességében a Lovely primeren kívül minden most bemutatott termékkel elégedett vagyok, de legjobban a szemhéjalapozót és a szemöldökceruzát ajánlom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése