2018. május 23., szerda

Anti-kívánságlista #6: termékek, amiket nem vennék meg

Húha, de régen volt már ilyen poszt, ez viszont nem jelenti, hogy ne gyűjtögettem volna a potenciálisan nem-megvásárolandó termékeket. Vannak újdonságok, és kevésbé újdonságok, egy azonban közös bennük: nem szeretnék rájuk beruházni.
Állandó disclaimer: az alábbiakban bemutatott márkák egyikével sincsen problémám, szimplán csak minden cég kínálatában akadnak olyan termékek, amelyeknek előre tudom, hogy nem venném hasznát, nem keltették fel az érdeklődésem, túl drágának találom, vagy éppen nem győztek meg a teszterek alapján, az ilyesmi posztokat pedig mind az olvasóim, mind én magam nagyon kedvelem.


Újabban a paletták a gyengéim, de a (már csak simán) Revolution Tammix kollaboráció összeállítását nem igazán értem. A színek abszolút nem extrák, valahogy furán is mutatnak egymás mellett, és abszolút nem mozgat meg. Még jó, hogy mielőtt megrendeltem volna a The Ordinary Coverage alapozóját elolvastam, megnéztem néhány véleményt, ugyanis elég lesújtó az ítélet, meggyőztek, hogy nem kell. Arcnál maradva a NYX Holographic Halo púderét maximum fotókhoz, vagy editorial sminkekhez tudnám elképzelni teljes arcra, ugyanis ha kicsit is hasonlít a Trend It Up hasonló termékekre, akkor ez egy merő csillám - olyat meg őszintén ki tesz az arcán mindenhova? Én azt is csak highlighterként használom, ahhoz viszont egy életre elég egy tégely. A GlamGlow Glowsetter fixáló spray-t hónapokig nézegettem, de tízezer forintért azt kell mondjam, hogy nem venném meg, főleg, mivel azért világmegváltó véleményeket nem olvastam róla. A Maybelline Brow Drama Shaping Chalk Powder kialakítása számomra hihetetlen fura, és el nem tudom képzelni, hogy lehet vele rendesen dolgozni. Aztán lehet, hogy tévedek, és ha majd hozzánk is behozzák, remélhetőleg beszámolnak róla azok, akik megkapják tesztelésre. Mostanában tele van az Instagram a Glossier Lash Slick szempillaspirállal, és bár ez a márka egyébként is elég nehezen szerezhető be nálunk, pont a napokban láttam Zoellánál egy videóban, és nem igazán győzött meg. A NYX Strictly Vinyl szájfények bár pont olyan extrém színekben kaphatók, amiket én szeretek, ugyanakkor kifejezetten fényes, már-már latexes végeredményük van, ami nekem nem jön be, így ez is kimarad nálam.
A Lush Rump fenékradír érdekes és fura ötlet, és el tudom képzelni, hogy mondjuk biciklistáknak hasznos lehet, de számomra tökéletesen elég a sima bőrradír is a hátsó felemre. Az Aussie szárazsamponokkal már korábban is sikerült befürödnöm, ezért bármennyire is érdekel, mit tudhat az új Wash + Blow Boost Me Up verzió, nem valószínű, hogy beszerzem - bár Krémmánián kifejezetten jó vélemények érkeztek rá.

Ha próbáltátok ezek közül valamelyiket, írjátok meg, és természetesen arra is kíváncsi vagyok, hogy ti mit NEM vásárolnátok meg mostanában :)

2 megjegyzés:

  1. Fenékradír... atyaég! :D :D :D
    A MUR palettáról pont ezt gondolom és az Ordinary alapozó sem győzött meg azok alapján amit olvastam róla.
    A Glamglow cuccokat és nagyon túlárazottnak tartom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A maszkokról is azt hallom, hogy semmi extra, pedig azok mondjuk érdekelnének :(

      Törlés