2018. május 7., hétfő

Internetes pénzkeresés | GlobalTestMarket / LifePoints változások

A napokban jött az email a GlobalTestMarkettől, hogy hamarosan nálunk is változások lépnek életbe, és a MarketPoints pontok helyét felváltja a LifePoints rendszer. Ez egyébként számos országban már körülbelül egy éve így van, tehát vannak róla fórumbejegyzések, amelyek nagy része sajnos inkább negatív, mint pozitív. Ha nem tudjátok, miről beszélek, akkor ide és ide kattintva elolvashatod, mi az a Globaltestmarket, illetve hogy miért készítem ezt a sorozatot. 


Elvileg az új rendszer segítségével előbb lesznek beválthatók a pontok - jelenleg ugyebár minimum 1000 pont szükséges ahhoz, hogy kifizessenek -, valamint több lehetőség is lesz, hogy pontosan mik, az egyelőre még nem publikus. A már összegyűjtött MarketPoint pontok át lesznek váltva, 100 MarketPoint ér majd 1250 LifePoint-ot. Az átváltás és az új rendszer felállítása május 14-étől 21-éig tart, ezalatt az időszak alatt a jutalomkatalógus nem lesz majd látható. A külföldi fórumozók közül sokan panaszkodnak arra, hogy összességében több pont szükséges majd ebben a rendszerben a kifizetéshez, mint korábban. Arról fogalmam sincs, hogy milyen lehetőségek lesznek, az angol és amerikai oldalon továbbra is van PayPal kifizetési lehetőség, ami szerintem a leginkább megéri, de kérdés, hogy hány pontot kell majd összegyűjteni hozzá.

Update: frissült a rendszer, vannak eMAG (5000 forint = 5500 Lift Point) és Mango (7500 forint = 8175 LifePoint, 15000 Ft = 16350) utalványok, de vélhetően mindenki a PayPal kifizetésre kíváncsi. Nos, 1500 forintos kifizetéshez 1800 LifePoint kell, ez a minium. Ezen kívül az Unicefnek is lehet adományozni.

Természetesen amint lesz valami fejlemény, beszámolok róla - vélhetően ezt a posztot fogom frissíteni, és ismételten megosztani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése