2018. március 10., szombat

Teszt | Colourpop Yes, Please! paletta

A most bemutatásra kerülő paletta számomra már a megjelenéskor első látásra szerelem volt, pedig korábban a Colourpop paletták nagy részénél úgy éreztem, hogy szépek, szépek, de nem biztos, hogy eléggé ki tudnám használni az összes színt. Ősszel a Maybelline Burgundy Barral teljesen rákattantam ezekre a meleg, bordós-narancsos árnyalatokra, a Cyber Monday keretein belül pedig akciósan a Yes, Please! is az enyém lett.



A csomagolás nekem tetszik, szeretem, hogy ennyire lapos, és kompakt paletta, bár ennek a karton csomagolásnak elég nagy hátránya, hogy egy idő után befogják a festékek, és nehéz takarítani. Mágnessel záródik, méghozzá meglepően jól, úgyhogy én utazni is simán magammal vinném. Az mondjuk a mai napig rejtély számomra, hogy az elejére miért a "cute af" felirat van írva, holott a paletta neve nem ez, de ez részletkérdés. Több helyen olvastam, hogy kinyitáskor "kínai cipő" szaga van, én ezt csak akkor éreztem, ha közelről beleszagoltam, ez viszont semmilyen formában sem befolyásolja a minőségét, és idővel el is illan, ezt többen is megerősítették, akiknek megvan. A hátulján találhatók a színek nevei. 




A színek között találunk mattokat és fényeseket 8-4 arányban, ennek én örülök, mert általában ilyesmi árnyalatokban jó matt festékeket nem igazán találni a piacon - legalábbis drogériában biztosan nem. Az árnyalatok kellőképpen különböznek egymástól, mégis szinte bármelyik párosítható bármelyikhez, a variációk száma - kis túlzással, de - végtelen. Többször említettem már, hogy számomra nem fontos, hogy egy palettában legyen bőrszín, mivel szinte sosem használom, viszont ebben van, így aki számára egy lényeges, annak is tökéletes lehet. A színek mind ujjal, mind ecsettel csodásan működnek, szuperül pigmentáltak, jól satírozhatók, és alig porzanak. A fényes színek nem glitteresen csillámosak, hanem inkább kicsit metálos fényűnek mondanám őket. A tartósságukról önmagukban nem tudok nyilatkozni, mivel minden sminkeléshez használok szemhéjalapot, azzal viszont nap végére is olyan a sminkem, mint amikor feltettem.
A színminták ujjal húzva készültek, alap nélkül:


Első sor
Második sor
Harmadik sor
A paletta állatkísérletmentes, összesen 12 x 0,85 gramm terméket tartalmaz, és 16 dollárba (kb. 4300 forintba) kerül a hivatalos oldalon, ám fontos, hogy egyrészt a szállítás ára 50 dollár alatt 10 dollár, másrészt mivel Amerikából érkezik a csomag, ezért 25 dollár felett - szállítással együtt - vámköteles, de nálam eddig még a 30 dollár alatti csomagok mindig átcsúsztak, valamint van egy 43 dolláros "kiskapu" is, amiről ide kattintva olvashattok. Éppen ezért azt javaslom, hogy várjatok ki egy akciót, vagy iratkozzatok fel a hírlevélre, mert cserébe szoktak küldeni egy, az első rendelésből 5 dollár kedvezményre biztosító kupont. Végső esetben pedig nekem is van egy linkem, amin keresztül 15 dollár felett 5 dollár kedvezményt kaptok, amennyiben először rendeltek, azonban fontos megjegyeznem, hogy ebből én is kapok részesedést, így csak akkor használjátok, ha ez nem zavar benneteket. Ingyenes szállítás sajnos ritkán, maximum évente egyszer van, és legutóbb egy éve volt.

Összességében nekem ez lett az egyik kedvenc palettám, rengeteget nyúlok érte, így ha szeretitek ezeket a színeket, és nem ózdkodtok a netes rendeléstől, akkor csak ajánlani tudom.

4 megjegyzés:

  1. Ez a paletta nekem is megvan, és kedvenccé váált. (-: Én is éppen úgy voltan vele, mint Te, hogy a többinél úgy érzem nem biztos, hogy rendesen ki tudnám használni a színeket. Ezen kívül még a Super Scock Shadows szemhéjpúderekből rendeltem, és azok is nagyon szuperek! Plusz egy pigment, valóban gyönyörű, csak azt már kicsit nehezebb lemosni a nap végén. (-: A vámmal kapcsolatos link pedig nagyon hasznos számomra, köszönöm, hogy megosztottad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézegettem a pigmenteket, de még gondolkodom, hogy mennyit használnám őket :D

      Törlés
  2. Én is szeretem a CP palettáit és monóit, szerintem magasabb árkategóriás szemhéjpúdereket is kenterbe vernek. Tartósak, pigmentáltak (a képeiden is mennyire vibrálnak már a színek), könnyen kezelhetőek és a helyükön maradnak. És azok a színek!
    Érdekes, általában mindenki a SSS-ért rajong, és nekem is tetszenek (főleg a Bae-t és a Telepathyt szeretem használni, a többivel még barátkozom), de a pressed powderek-paletták a szerelmek a márkától, szállítási költséggel is jobban megéri, mint egy szenvedős-drogériás paletta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem egy SSS-em van, de még nem volt rajtam, mert elég sötét színt rendeltem, de én is jobban szeretem általánosságban a palettákat, mint a monokat :)

      Törlés