2018. március 24., szombat

Elfogytak #32

Pontosan két hét múlva kell leadnom a szakdolgozatom első változatát, úgyhogy jelenleg majdnem minden szabad energiámat annak az írása köti le, ezért ritkultak meg a posztok is, viszont ismét összegyűlt egy jó adag elfogyott termék, amikről szót akartam ejteni. Egy különálló, rövidebb posztban fogom megmutatni a jövő héten az sminktermékeket, mert minél előbb ki szerettem volna tenni ezt a bejegyzést, azokkal együtt pedig hosszabb lett volna megírni, úgyhogy lássunk is neki.


Radox Feel Revived folyékony szappan: az illata számomra olyan volt, mint a Mirindáé, vagy a narancsos Fantáé, emiatt igencsak nosztalgikus érzés volt használni, úgyhogy szerettem. 
Újravenném? Igen. 

Zoella Soak Opera tusfürdő: imádtam, és egy ideje tartalékoltam is vele, de mostmár szerencsére lehet itthon is kapni a Marionnaud parfümériákban, így végül elfogyasztottam, de mindenképpen vissza fogok térni hozzá, mert zseniális ez az illat.
Újravenném? Igen.

Nivea Sonnenkuss tusfürdő: ennek az illata is valamilyen szénsavas üdítőére emlékeztet, de hónapok óta nem tudom beazonosítani, hogy melyikre. Kellemes, krémes állaga van, szerintem meg fogom nézni belőle a többi illatot is majd.
Újravenném? Igen.

Balea Zuckersüß tusfürdő: az utolsó flakonom volt még itthon belőle, és mivel nem szerettem volna, hogy megromoljon, mielőtt elhasználhatnám, szomorúan bár, de elővettem. Isteni volt ez a kiadás, sajnálom, hogy limitált volt...
Újravenném? Bizony, hogy újra! 

Isana Sweet & Salty tusfürdő: ez sajnos nem igazán jött be, pontosabban semmi gond nem volt vele, de nem erre számítottam a leírás alapján, az üzletben megszagolva pedig nem nagyon tudtam eldönteni, hogy milyen lesz használat közben. A narancs érezhető benne némi édességgel, de a sósság, karamellesség sehol sajnos.
Újravenném? Nem.

Duschdas Ich fühle mir erfrischt tusfürdő: viszonylag férfias, kicsit gyümölcsös illata van, amit én kifejezetten kedveltem, és sokáig megmaradt a bőrön, ahogy ezek a tusik ígérik.
Újravenném? Igen.

Garnier Nēo dezodor: szeretem ezeket a dezodorokat, bár nem önmagukban használom, viszont most kicsit ráuntam ennek az illatára.
Újravenném? Talán. 

Bioderma Sensibio micellás víz: kell még bármit is mondanom? Imádom.
Újravenném? Már meg is tettem.

Clinique Moisture Surge Intense hidratáló krém: sokkal sűrűbb, csúszósabb állaga volt, mint a "sima" változatnak, és viszonylag lassan is szívódott be, úgyhogy csak éjszakára használtam. Hatásos volt, de valamivel jobban szeretem a másik verziót, viszont szárazabb bőrre ez jobb választás.
Újravenném? Talán.

Nuxe Réve de Miel ajakbalzsam: nem fogyott el teljesen, de úgy gondoltam, inkább megválok tőle, mert már jó ideje használom, és ez a belenyúlkálós kiszerelés kedvez a baciknak. Írtam róla tesztet korábban.
Újravenném? Talán, mert számomra még mindig a Carmex a tökéletes ajakápoló. 

Egy Neogence fátyolmaszkot is elhasználtam, jól hidratált, de semmi extra, valamint az elfogyott fürdősókat is láthatjátok a képen, a Warm Cinnamon Nights elnevezésű Treaclemoon különösen jó volt. 


Palmolive Fresh & Volume sampon: ezt még Prágában vettem, mert ott a Palmolive árul hajápolási termékeket is. Igazából semmi extrát nem tapasztaltam, az ígéretével ellentétben nem dúsított, teljesen átlagos samponnak éreztem.
Újravenném? Nem.

Garnier Fructis Pure Fresh sampon: ez el sem fogyott, mivel imádtam az illatát, de már az első használat után nagyon korpás lett tőle a hajam, így inkább félbe is hagytam, pedig alapból a kevésbé bejövős termékeket is szeretem elhasználni. 
Újravenném? Nem.

Batiste Bare és Strenght & Shine szárazsampon: utóbbi nagy-nagy kedvencem, előbbi viszont nem okozott túl nagy wow érzést, ugyanis bár hatásában hozza a szokásos Batiste minőséget, azt hittem, hogy a Bare jelző azt jelenti, hogy valamilyen visszafogott, kellemes illata lesz. Mivel online rendeltem, nyilván nem tudtam megszagolni előtte...hát, ha nem szeretitek az intenzíven púderes illatú szárazsamponokat, akkor semmiképpen se vegyétek meg, mivel ennek aztán van ereje rendesen.
Újravenném? Nem és igen. 

Balea Winter Protect hajmaszk: az illatát továbbra sem kedvelem különösebben, a hatása viszont nagyon tetszett, ugyanis valóban táplált, még akkor is, ha csak 1-2 percre volt időm a hajamon hagyni mosás után. Vegyétek, amíg még kapható, mivel limitált kiadás!
Újravenném? Igen.

L'Oréal Botanicals Strenght Cure korianderes hajmaszk: ennek a sampon párjával is elégedett vagyok, és ezt a maszkot is szerettem. Meglepően sűrű volt az állaga, jól táplált, és hihetetlenül puha volt a hajam tőle, könnyebb is volt vasalni, és bár drágább, mint a drogériában található hajpakolások általában, hónapokig elég volt. 
Újravenném? Igen. 

TRESemmé Keratin Smooth 7 Day Heat Activated Treatment: erről is készítettem tesztet még régebben - 2015-ben, te jó ég -, és mostmár ideje volt elhasználnom. Sajnálom, hogy ezt a márkát nem lehet kapni itthon, és tudom, hogy elvileg a Syoss a hazai megfelelője, de sok terméknek nincs hasonmása az ő kínálatukban.
Újravenném? Igen. 


Nemsokára tehát jönnek a sminkek, amiből - szerencsére - van egy pár, most eléggé belehúztam :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése